Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok!Milyen élményeitek vannak a prostituáltakkal?Tényleg mindegyik csaj unott arcú és csak azt akarja,hogy minél hamarabb elmenj?Voltak pozitív csalódások?Alakult ki minimális személyes kapcsolat?
Én összesen 3 alkalommal voltam, holnap megyek 4edszer. 1. alkalom 20 évesen..velem egykorú tapló de fullos testű csajszi, bunkó hozzáállással, de legalább hagyta hogy élvezkedjek.
2. Szintén buta, de nagyon kedves,közepes kinézetű.. brutálisan nedvesedett tőlem, szinte cuppogott, kellemes élmény volt.
3. Leányzó Deák térnél 5 .kerületben szintén flegma.. az a tipikus élvezz már el és húzz a francba típus volt 2019-ben. Már egyikük sem hirdet. A mostanira kíváncsi leszek mert 30 lepedő lesz 1 órára.
12-es!
El szoktad olvasni a lányokról alkotott véleményeket? Olyan lányokat választottál,amelyiknél tiltva volt a kommentelési lehetőség?Ezért futhattál bele bunkókba?
Lehet, hogy azért voltak veled bunkók, mert nem vagy jóképű és alacsony vagy?
12-es!
Remélem beszámolt a friss élményedről!
Kíváncsi vagyok.
Haha.. be sem jutottam. Az egész ott kezdődött, hogy 13:30-ra volt megbeszélve. Én 13:18-kor felhívtam, hogy ott vagyok, erre lecseszett a telefonban, hogy mit képzelek én hogy 10 perccel korábban ott vagyok aztán rámnyomta a telefont és letiltott.
Erről a lányról ráadásul pozitív vélemények voltak fent.. Én hálát adok az Úrnak hogy nem jutottam be, mivel abból szerintem nagy ordítozás lett volna.. na mindegy.. Egy időre elment a kedvem a prostiktól. Ja aztán küldött egy sms-t hogy még épp dugta valaki.. hát köszi ennyire nem fontos ez nekem.
Jézusom!Kezdem tényleg azt hinni,hogy a legtöbb prosti agyilag selejt.Többségük még helyesen sem tud megírni egy bemutatkozó szöveget.
A legjobb egy valódi barátnő lenne,csak nagyon nehéz szerezni...A nemi vágynak meg valahogy ki kellene elégülnie.Nem egyszerű a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!