Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, elégitett már ki titeket lány orálisan, olyan helyen ahol nem feltétlenül gondolná az ember? Strand kabin, más érdekes helyszín?
Figyelt kérdés
aug. 28. 14:30
1/14 anonim válasza:
Út szélén a kocsiba vagy míg vezetett én szájjal kielégitettem.
Ezek számítanak?
2/14 anonim válasza:
Duna közepe csónak, szerver szoba, rét, kocsi, lift, sátor
4/14 anonim válasza:
Igen. Egy csomó helyen. pl út szélén amikor megálltunk pisilni, lakásban kihajoltam az ablakon, néztem a járókelőket és közben térdelve szopott a csaj, lépcsőházban, éjjel a kihalt utcán a járdán, vendégségben a wc-ben, szoliban stb. Rengeteg ilyen volt és baromi izgi.
5/14 anonim válasza:
Kb. mindenhol amit a fantáziám megkívánt, lebukásokkal nem foglalkozva.
6/14 anonim válasza:
Igen, de nem spoilerezem el a jó helyeinket. 😎
8/14 Eöske janeszka21 válasza:
Hali engem temetőben cumantot le a bnöm
9/14 anonim válasza:
tengerpart menti Hotel teraszán este, felkapcsolt lámpánál. kb 3 szálloda teraszáról ránk lehetett látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!