Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleséggel akkor is illik szexelni, ha nem kívánod?
Igen, illik.
Keresztény szemszögből, azt tudom mondani, hogy a Biblia erről azt írja, hogy:
„A férj teljesítse kötelességét felesége iránt, hasonlóan a feleség is a férje iránt. A feleség nem ura a maga testének, hanem a férje; s ugyanúgy a férj sem ura a maga testének, hanem a felesége. Ne fosszátok meg egymást magatoktól, legfeljebb közös megegyezéssel egy időre, hogy szabaddá legyetek az imádkozásra, de azután legyetek ismét együtt, nehogy megkísértsen a Sátán titeket azáltal, hogy képtelenek vagytok magatokon uralkodni. Ezt pedig kedvezésképpen mondom, nem parancsként.”
1Korinthus 7. fejezet: vers; 3-6
=> Házastársakként, dolgotok egymást kielégíteni, ha a felességed kívánja, vagy te, vagy mindketten…
A nemi élet terén is társak vagytok egymásnak és nagyon jó szerintem, ha a feleséged is kezdeményezi olykor :) Még jobb, hogy gondolom többszőr is kezdeményezhetett, mire te nem mentél bele és kiírtad a kérdést… még jobb, hogy nálad keresi a lehetőséget és nem jut eszébe félre lépni!
Szerintem ne kéresdd magad, szexelj akkor is, ha csak neki van kedve hozzá! Lehet, mikor belekezdtek a kedved is megjön a látványtól, stb…
Ui: A feleséged elégedett lesz és majd mikor csak neked lesz kedved hozzá, ő is megteszi majd érted.
Szexeltem már muszájból, de az szerintem mindkét félre nézve méltatlan.
Főleg a nekikezdés. Elnyujtod a zuhanyt, hátha kozbe jön valami. Aztán ha nem, akkor mélyeket sóhajtva próbálod rávenni magad. Ő ezt észreveszi; azt mondja nem kell. Te megsajnálod, mert elvégre szereted. Ő azt mondja sajnálatbol nem kell. Akkor azt hazudod hogy nem abból van, de az arcodon látja hogy dehogynem. Tortúra mindkét félnek na.
#14-es vagyok
Hát így tortúrás valóban… Ha csak úgy odajön hozzád és beszélgetés alatt, megkér rá.
Mondjuk kezdődhetne úgy is, hogy a feleséged szexi cuccban megjelenik, előtted levetkőzik, előveszi neked (zuhany után) játszadozik vele, mondjuk mikor fekszel a kanapén vagy ágyon, a fejed kitámasztva és a saját nemi szervét idővel, az arcodba tolja… Majd beleül, stb…
Így, ha van kedved, ha nincs , már elkezdődött a dolog és akkor már nehéz lenne elhatárolódni, NA az már nagy illetlenség lenne, leállítaniőt és abba hagyni🤔
19:
Sajnos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!