Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleséggel akkor is illik szexelni, ha nem kívánod?
Én biztos kielégíteném minden lehetséges módon, akkor is ha én nem kívánnám valamiért éppen.
Bár lehet csak azért gondolom így, mert szűz vagyok még.
Igazából vissza utasíthatja, majd megkapja mástól!
Szóval kössz papikáim
Ha elvárod tőle, hogy akkor is kielégítsen, ha neki nincs kedve, fáradt, nem érzi jól magát, stb., akkor ezt viszonozni illik. Ti jöttök itt mindig azzal, hogy csak olyat várjon el a nő a kapcsolatban, amit ő is teljesít, akkor ez fordítva is igaz, ugye?
Amúgy nyilván visszautasíthatod, egyszer-kétszer nem is lesz belőle gond, ha rendszeressé válik, egy idő után majd nem mondja, hanem elintézi magának vagy keres mást. Ahogy a férfiak is ugyanígy szokták csinálni, ha otthon nem kapnak annyi és olyan szexet, mint szeretnének.
Felőlem szexelhet mással, engem nem zavar.
Eleinte kívántam, csak ráuntam.
Elválni nincs szívem tőle, nem lenne tisztességes. Ha ő el akarna, nem akadályoznám, de nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!