Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiakat tényleg nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat tényleg nem zavarja, ha a lány nyög/sóhajtozik? Vagy a legtöbben szeretik, csak én fogtam ki először olyan embert, akit ez zavart?

Figyelt kérdés

Eddig 2 barátom volt.

Az előző kapcsolatomban a barátomnak nem tetszett, ha sóhajtoztam, nyögtem, amikor pettingeltünk. Gyakran kinevetett és furcsálta, hogy miért is csinálom, amit csinálok.

Ez kicsit levett az önbizalmamból és nem igazán mertem elengedni magam vele.😓

Jelenleg, a mostani barátom szerint aranyos, imponáló, hogy kisebb hangokat, vagyis visszajelzéseket adok arra, amit csinál velem.

Tegnap éjszaka a barátommal sokat csókolóztunk, simogattuk egymást, ami addig "fajult", hogy a végén azt vettem észre, hogy a barátom rajtam fekszik és a nyakamat ingerli, csókolgatja.

Nekem a nyakam a leggyengébb pontom, így amikor csókolgatott, a borostás arcát a nyakamhoz dörzsölte, akkor eléggé felizgultam, aminek akaratlanul hangot is adtam és látható jelei is voltak már..

Ma reggel megkérdeztem, hogy tényleg nem zavarta e, hogy kicsit hangos voltam.

Erre nem válaszolt semmit, hanem az ölébe húzott, a fenekemet markolászta és újra csókolgatni kezdte a nyakamat.

22L

27F

aug. 27. 18:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
Imádnálak! F.
aug. 27. 19:29
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Naná hogy tetszik. :D
aug. 28. 08:20
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne sikitozzon, de az persze, hogy jó ha hallja a hangokat, nyögéseket egy férfi. Ez visszajelzés is, hogy jól csinálja amit csinál.
aug. 28. 12:37
 14/16 anonim ***** válasza:
75%
Nőként írok, akit zavar azzal nem szexelek ilyen egyszerű.En is hangos vagyok..akinek nem tetszik az így járt!Ha vki keményen dug annak ez visszaigazolas is🥰😍
aug. 29. 21:41
 15/16 anonim ***** válasza:
50%

Ha egy csaj nyög ,sóhajt vagy még hangosan nyög ,enkemet nem zavar inkább jobban beindit.

Nekem.ezek hangok csak pozitiv visszajelzések ha jól csinálom.

Fura valakit zavar .enkememet ,lázba hoz beinditanak.

aug. 30. 13:11
 16/16 anonim ***** válasza:

A halkan vagy normál hangerővel kiadott visszajelző hangok teljesen természetesek. Ha egy nő/férfi extra hangos, még az sem baj, legfeljebb ne egy japán házban éljen szexuális életet.

:-)

De akinek nem tetszik, hogy a nem néma partnere van, az viseljen füldugót vagy ne szexeljen.

aug. 30. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!