Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiakat tényleg nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat tényleg nem zavarja, ha a lány nyög/sóhajtozik? Vagy a legtöbben szeretik, csak én fogtam ki először olyan embert, akit ez zavart?

Figyelt kérdés

Eddig 2 barátom volt.

Az előző kapcsolatomban a barátomnak nem tetszett, ha sóhajtoztam, nyögtem, amikor pettingeltünk. Gyakran kinevetett és furcsálta, hogy miért is csinálom, amit csinálok.

Ez kicsit levett az önbizalmamból és nem igazán mertem elengedni magam vele.😓

Jelenleg, a mostani barátom szerint aranyos, imponáló, hogy kisebb hangokat, vagyis visszajelzéseket adok arra, amit csinál velem.

Tegnap éjszaka a barátommal sokat csókolóztunk, simogattuk egymást, ami addig "fajult", hogy a végén azt vettem észre, hogy a barátom rajtam fekszik és a nyakamat ingerli, csókolgatja.

Nekem a nyakam a leggyengébb pontom, így amikor csókolgatott, a borostás arcát a nyakamhoz dörzsölte, akkor eléggé felizgultam, aminek akaratlanul hangot is adtam és látható jelei is voltak már..

Ma reggel megkérdeztem, hogy tényleg nem zavarta e, hogy kicsit hangos voltam.

Erre nem válaszolt semmit, hanem az ölébe húzott, a fenekemet markolászta és újra csókolgatni kezdte a nyakamat.

22L

27F

aug. 27. 18:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
A pasik 99%-át nemhogy zavarná, de kifejezetten izgatja! Pechedre kifogtál egy 1%-ba tartozó barmot, ráadásul egyből legelsőre. Úgyhogy nyugodtan add ki a hangokat ami jön, egészségedre :)
aug. 27. 18:23
 2/16 anonim ***** válasza:
91%

Az előző barátod egy fiúcska volt, nem férfi. Nekem az a tapasztalatom , hogy a pasikat kifejezetten izgatja, ha hangot ad a nő az élvezetének. Volt, hogy vissza akartam fojtani, erre a partnerem biztatott, mikor látta az orgazmusomat, hogy adjam csak ki magamból, hallani szeretné.

N41

aug. 27. 18:36
 3/16 anonim ***** válasza:
13%
Ha hangosan csinalja meg visítozik közben az elég idegesítő....
aug. 27. 18:38
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik! f.
aug. 27. 18:42
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem hogy nem zavar, hanem sokkal jobbn beindìt pláne a halkabb nyögések és sóhajok ;)
aug. 27. 18:53
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Számomra kimondottan izgató!
aug. 27. 18:59
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Jómagam izgatónak tartom, ha a partnerem hallatja hangját is, élvezetes visszajelzésnek érzem. Viszont, ha nagyon hangosan visítozik, az már zavaró lehet, főként olyan környezetben, ahol mások is meghallhatják. Amennyiben a környezet megengedi, tőlem kiengedheti a hangját. De ritka az ilyen helyszín. Eltudom képzelni, ha valakink ez a fétise, akkor még hangszigetelt szobát is ki lehet alakítani. 😉 Mellesleg, létezik éneklésre, privát beszélgetésekre, akár stresszlevezetés okán üvöltésre alkalmas hangszigetelt maszk. (gamereknek is ajánlják csapatjáték lelkes kiabálások, káromkodás tompítására 😉) Ezt akár hangosan szexelők is alkalmazhatják! Evvel nem kell visszafogniuk magukat! Nem zavarják a partnert, a szomszédot, az ingatlanban élő családtagokat, lakótársakat. (számtalan kapható különböző kivitelben, így kereshető: Soundproof Mask)

Még egy megjegyzés, sok esetben, azokat zavarja a partner hangos szexuális reakciója olyan környezetben, amely ezt nemigazán indokolja, akikbe valamiféle gátlást neveltek az intimitással kapcsolatban. Akik nem képesek elengedni magukat, természetük merev és szigorúan szabálykövető.

52F

aug. 27. 19:04
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
Kimondottan izgató, ha egy nő hangos a szexben
aug. 27. 19:13
 9/16 anonim ***** válasza:
85%
Zene a füleimnek! Arra ösztönöz, hogy folytassam mert újra és újra, minél tovább szeretem hallani! F.
aug. 27. 19:13
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

7es, természetesen nem eröltetem, meg nem megjátszom a reakcióimat, hanem csak jön magától.

Leginkább csak halk sóhajtások és kisebb nyögések vannak.

aug. 27. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!