Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szájdugást milyen pózban a legpraktikusabb kipróbálni elsőre?
Te hanyatt
Lány meg szop ahogy szokta, de te finoman (nem bután, nem cibálva, nem erősen) szépen mozgatod a fejét fel le. Ahogy jön bele növelheted az iramot de figyeld a reakciót.
Meg ne egyszerre remélj sikert, de fokozatosan megèri
Akkor erre kérd a fiúd.
Elsőre szerintem ne legyetek úgy 69-ben hogy ő van fent mert az fájni fog a torkodnak
Ha úgy akarod, hogy ő irányítson, akkor a legkényelmesebb, ha te ülsz az ágyon, a pasi pedig áll és úgy szopat, dugja a szád. Férfiként is a legkényelmesebb, és neked nőként is (így eltudod húzni a fejes is ha nem bírod pl).
De mi tapasztaltként amiket szoktunk még csinálni, hogy én fekszek háton, ő a farkamra hajol, és a hajánál fogva emelgetem a fejét, így szopatom. Ez picit durvább már, de mi nagyon élvezzük. Vagy pedig ő fekszik hátra, én rámászok és fentről dugom a száját (picit kényelmetlen, mert nem elég hajlékony a farkam, de nagyon domináns az egész, imádjuk emiatt). Elélvezéshez amúgy a legkényelmesebb és legjobb nekem, ha állok előtte és úgy szopatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!