Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet hogy emiatt van ennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy emiatt van ennyi szexuáliasan frusztrált férfi?

Figyelt kérdés

Több tanulmány megmutatta hogy a történelem során csak a férfiak 40%-ának voltak utódjai. Ez alapján incelek mindíg is voltak(talán nem ennyi mint most). Lehetséges hogy azért van ennyivel több fruszttált férfi mint régebben mert a csapból is a párkapcsolatok és a szex folyik?

A tv-ben, az interneten, a zenékben, baráti beszélgetéseken és még sorolhatnám. Én is észrevettem hogy ha nem jön velem szembe a téma egy idejig akkor nem zavar annyira de ha valahol pl. haverokkal beszélgetés során szóba jön mondjuk a szex akkor kicsit megint fusztrált leszek.

aug. 26. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezeknek a szenny műsoroknak a megjelenése az ezredforduló tájékán, nekem is sokat torzítottak a fejlődésben lévő kiskamasz fejemen.
aug. 26. 21:11
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Honnan veszed a 40%-ot??? A férfiak és nők aránya kb. 50-50%, akik soha nem házasodtak, nem volt utóduk azok aránya legfeljebb 12-15% körül mozgott (s ebben már benne vannak az aszexuálisok, melegek/leszbikusok is).
aug. 26. 22:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
"Több tanulmány megmutatta ..." Esetleg tudnád ezeket a tanulmányokat belinkelni? Vagy csak higgyük el a szavadra?
aug. 26. 23:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Most tegyük fel, igaz az a 40%. Oké. De ebből te azt a következtetést vontad le, hogy ibcelek biztos voltak? :D voltak, biztos, hogy voltak, csak ezt a párhuzamot nem értem. Ezer oka lehet, hogy nem volt gyerekük.

Amúgy párom nem akar gyereket (én se) és nem incel. Na ezt hova teszed?

Egyébként tény, hogy a szex központi téma kb mindenben. Ennek nem kellene így lennie.

aug. 27. 00:35
 5/8 A kérdező kommentje:
aug. 27. 07:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként nem a számokon kell leragadni. Ezzel csak azt érzélkedtettem hogy ez jelenség mindíg is jelen volt.
aug. 27. 07:39
 7/8 anonim ***** válasza:

#6 én nem a számokon ragadtam le :)

#4 voltam

aug. 27. 07:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet.
aug. 27. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!