Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hozzátok milyen gyakran mennek oda férfiak a való életben?
Reggel a boltban odajött hozzám egy eladó, mert kiesett a csomag zsepi a kosaramból. A benzinkútnál odajött a kutas, hogy segítsen-e tankolni. Később a kollégám, hogy ezt meg ezt kellene megcsinálnunk szerdáig. Az előbb meg egy másik kolléga jött ide megkérdezni, hogy mit ebédeljünk. És még csak dél van.
😑😑😑
Ma reggel, egyszerűen megláttam egy bombázó 40-est a buszmegállóban, szerencsére piros volt, visszatolattam és megkérdeztem elvehetem-e a KÖKI-ig, beszállt.
Kérdezte, hogy miért álltam meg, mondtam, hogy nem csináltam ilyet még soha, de ma reggel szexuálisan nagyon be vagyok indulva és pont megláttam egy csoda szép nőt, őt.
Kérdezte mivel tartozik, mondtam, hogy természetesen semmivel, de a fantáziámban azért vannak dolgok, benn volt a játékban, mert azt mondta, ezt viszont mondjam el neki.
Mondtam, hogy azon fantáziálok, hogy a fizetsége egy maszti lenne itt mellettem a kocsiban, erre azt mondta, hogy neki is elég élénk a fantáziája, de azt most inkább nem, mondtam, ok., de akkor meg legyen a fizetség, hogy este meghívhatom egy italra, este hétkor találkozunk ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!