Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta abbahagytam a fogamzásgátlómat azóta nagyon kívánom a szexet, de sztem nem normális szinten?
Most biztos rengeteg privátot fogsz kapni férfiaktól akik örömmel enyhítenének a problémádon, de ne foglalkozz velük
Először is javasolnám hogy a szégyenérzetet próbáld meg elhagyni, mert könnyen lehet hogy táplálja ezeket a fantáziákat.
Emberek vagyunk, olyan emberi érzelmekkel/impulzusokkal amikről nem feltétlen mi tehetünk, nem mi kontrolláljuk
Feltételezem a gyógyszer szedése alatt ennek az ellentétét tapasztaltad valamilyen szinten, most pedig az abbahagyása után a hormonok amiket modulált bizonyos irányba, az ellenkező irányba változtak. Az a tippem hogy idővel rendezi magát a hormonrendszered és minden visszaáll normálisra
Igen kaptam pár privátot valóban, már bánom h ebben a kategóriában tettem fel a kérdést...
köszönöm a válaszod, amikor szedtem akkor is volt libidóm, olyan heti 2,3 alkalom elég volt. Egy éve hagytam abba és a gondom fokozatosan jött elő. Kb 5 hónapja kezdődött és azóta tart, így nem hinném h könnyen elmúlik. Iszonyúan zavar. Már arra is gondoltam h mivel lassan 40 leszek, menopauza jön stb, előtte még beindul minden erősen és utána hagy alább...
Emiatt ne érezd rosszul magad.
És ha az orvoshoz szeretnél fordulni ezzel a problémával, ott sem kell szégyenkezned.
Én is voltam már emiatt az orvosnál, számomra nem volt kellemetlen a helyzet.Komolyan vette a problémát és adott pár tanácsot hogy mivel tudom ezt enyhíteni.
De bárcsak az én párom is így kívánná a szexet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!