Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők kibeszélik a pasik pénisz méretét?
Figyelt kérdés
Péntek este megdugtam az egyik falu r*bancát. Azóta már 3 csaj rámírt a faluból és flörtölnltek. Elég nagy méretem van, amit a csaj ki is emelt és örült neki.
Nekem más nem jut eszembe, hogy mi másért akarnának tőlem bármit. Ja eddig egyik sem mutatott felém semmi érdeklődést.
aug. 25. 11:05
2/16 anonim válasza:
Mekkora? Amúgy tapasztalatom szerint annyit mindenképpen beszélnek, hogy nagy, kicsi, közepes.
3/16 anonim válasza:
A nők még egymást is kibeszélik. Pont a férfiakat hagynák ki a trécseléseikből?! 😅
7/16 anonim válasza:
A nők, akkor is beszélnek, mikor nem kéne. Persze, hogy beszélnek a pasik farok méretéről.
8/16 anonim válasza:
Legalább is azok akiknek a pasijuknak nagy van.
9/16 anonim válasza:
6os
Spec no vagyok. Es nem beszeltuk meg soha sem senkivel h az adott pasinak mekkora van. Mert tokmindeg. Mert ami nekem nagy az a masik nonek kicsi.
Mert a teljesitmeny fontosabb!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!