Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők kibeszélik a pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők kibeszélik a pasik pénisz méretét?

Figyelt kérdés

Péntek este megdugtam az egyik falu r*bancát. Azóta már 3 csaj rámírt a faluból és flörtölnltek. Elég nagy méretem van, amit a csaj ki is emelt és örült neki.

Nekem más nem jut eszembe, hogy mi másért akarnának tőlem bármit. Ja eddig egyik sem mutatott felém semmi érdeklődést.

aug. 25. 11:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Igen
aug. 25. 11:06
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Mekkora? Amúgy tapasztalatom szerint annyit mindenképpen beszélnek, hogy nagy, kicsi, közepes.
aug. 25. 11:08
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
A nők még egymást is kibeszélik. Pont a férfiakat hagynák ki a trécseléseikből?! 😅
aug. 25. 11:09
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
Igen, tapasztalat.
aug. 25. 11:09
 5/16 anonim ***** válasza:
58%

Normlais nok nem

A ribik igen

aug. 25. 11:15
 6/16 anonim ***** válasza:
6%
#5 Na egy kispöcsű
aug. 25. 11:17
 7/16 anonim ***** válasza:
71%
A nők, akkor is beszélnek, mikor nem kéne. Persze, hogy beszélnek a pasik farok méretéről.
aug. 25. 11:17
 8/16 anonim ***** válasza:
87%
Legalább is azok akiknek a pasijuknak nagy van.
aug. 25. 11:19
 9/16 anonim ***** válasza:
75%

6os

Spec no vagyok. Es nem beszeltuk meg soha sem senkivel h az adott pasinak mekkora van. Mert tokmindeg. Mert ami nekem nagy az a masik nonek kicsi.

Mert a teljesitmeny fontosabb!

aug. 25. 11:23
 10/16 anonim ***** válasza:
90%
Varrd le az osszeset! Hajra!
aug. 25. 11:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!