Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányokat zavarja a kapca?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányokat zavarja a kapca?

Figyelt kérdés
Én csizmában járok télen nyáron, és ebben kapcát viselek. A lányokat zavarja, mikor szex alkalmával vetkőzünk, és meglátják?
aug. 24. 18:02
 1/10 anonim ***** válasza:
AZt te tudod hogy zavarja-e.
aug. 24. 19:00
 2/10 anonim ***** válasza:

Minimum annak néznek ami vagy.

Idiótának ...

Gondolom lovad és kardod is van és azzal jársz csajozni.

aug. 24. 19:15
 3/10 A kérdező kommentje:
Értem. Szerinted az már idióta, aki nem úgy öltözik mint te(szandál fehér zoknival)? Egyébként van lovam pár tucat. Gondolom te az életben nem dolgoztál, ezért nem is tudhatod, milyen az, mikor valaki a munkájához van öltözve....
aug. 24. 19:36
 4/10 Micimacko67 ***** válasza:
Kerdező, strandra is csizmában mégy? Van esetleg színházba járó csizmád is?
aug. 24. 20:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Engem zavarna. Gondolom más is.
aug. 24. 20:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Engem az zavarna, hogy akkor ezek szerint te állatok között végzett fizikai munka után, mosdás nélkül, munkaruhában jönnél a randira. Mert ha már lezuhanyzol, akkor át is öltözöl, akkor meg nem kell a munkához használt csizmát felvenni a randira, hacsak nem az az egyetlen pár lábbelid a papucsodon kívül.
aug. 24. 21:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Ha "állatokkal végzett fizikai munkának" nevezed, hogy a német, holland, olasz, francia stb. jómódú nőket, lányokat, turistákat lovagoltatok, akkor igen. Van amelyik igényel némi "szuvenírt", ami miatt nem rohanok haza öltönyt felölteni. Milyen randi? Nem szoktam én randizgatni....
aug. 24. 22:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha nincs randi, nem lesz szex sem. Akkor meg irreleváns a kérdés.

Te hoztad fel, hogy lovaid vannak és munkához öltözöl, azért a csizma. Arra következtettem, hogy lótenyésztéssel és a kiképzésükkel foglalkozol, ami nagyrészt fizikai munka tudomásom szerint. Amúgy meg nem csak öltönyben lehet randizni.

aug. 25. 09:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha jómódú nyugati nőket lovagoltatsz nemcsak a lovaidon, akkor miért kérded, hogy zavarja-e őket? A jelek szerint nem mindet, de mondjuk tőlük is megkérdezhetnéd.

Ha "shakenespresso"-s magyar csajok érdekelnek, őket valószínűleg zavarná.

aug. 25. 10:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert egyedül attól hökkentek meg néhányan egy pillanatra.
aug. 25. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!