Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért szoktak maszturbálni?
Figyelt kérdés
Nem teljesen értem a dolgot mert ugye bármikor szerezhetnének szexpartnert is ha szeretnének de akkor minek a maszturbálás? Az igazi szex jobb nem?aug. 24. 17:33
1/10 anonim válasza:
Kapcsolatban azért maszturbáltam, mert kevesebbet szexeltünk, mint amennyit én kívántam. Most azért maszturbálok, mert bár szerezhetnék szexpartnert, de nem szeretnék strigulákat húzni, hány pasival dugtam.
2/10 anonim válasza:
Én is kapcsolatban vagyok. A párom reggeltől késő estig dolgozik 12 órában, én csak 8 órában illetve kevesebb napot. Ha megkívánom a szexet de ő nincs itthon velem, mégis mit kellene tennem ha nem masztizni?
3/10 A kérdező kommentje:
Na így érthető de a nők fele nincs kapcsolatban még is maszturbál
aug. 24. 18:06
4/10 anonim válasza:
Mert a pasik nem maszturbálnak?
Azért csináljuk, mert jó érzés!
Azért csináljuk, mert bármikor és bárhol lehet, ez csak egy személyen múlik - magunkon, nem kell máshoz alkalmazkodni.
Én lányként szeretek maszturbálni, ha van párom, ha nincs. Jelenleg szingli vagyok, kehetne szex partnerem, de minek? Ha már keresek valakit, akkor meg rendes kapcsolatot akarok, nem csak a szexről szólót. De jelenleg nem akarok kapcsolatot, mert tökéletesen elvagyok egyedül is.
5/10 anonim válasza:
Mert, ha magamnak csinálom, garantált az orgazmus. Annyi, amennyit akarok. Pasival, pláne idegennel, egyéjszakásban, meg esetleges. Plusz a rizikó, hogy nem tartja be amit megbeszéltünk, az örök vita a gumiról, kinek van kedve ehhez minden alkalommal, amikor megkívánja a szexet?
6/10 anonim válasza:
Mert jó.
És mert ez is egy módja a saját tested felfedezésének. Az így kitapasztalt tudás segít majd az aktus során is.
7/10 anonim válasza:
Hát ha elkap az érzés, hogy én maszturbálni akarok, akkor most akarok és nem napok múlva mire kialakítok valamilyen kapcsolatot valakivel. Ez csak úgy jön és megtörténik, nem tervezem előre és mérlegelem, hogy akkor most csináljam egyedül vagy kezdjek el férfit keresni :D
8/10 anonim válasza:
Nekem fertőzésem van és nem akarok ennek ki tenni mást, ezért csinálom magamnak.
9/10 anonim válasza:
Nem mindig ér ár a város legjobb kandúrja. Van hogy épp mást dug.
10/10 A kérdező kommentje:
Hát igen én is gondoltam rá hogy az irreálisan magas elvárások nem teljesíthetőek bármikor
aug. 25. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!