Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pénisz hosszát így kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénisz hosszát így kell hivatalosan mérni?

Figyelt kérdés

Igaz, hogy hivatalosan úgy kell mérni, hogy benyomod a vonalzót a zsírpárna alá a szeméremcsonthoz?

Mert ha nem így mérik akkor a fogyás pénisznövekedésnek számít a hízás meg zsugorodásnak ami nyilván hülyeség...

Aki itt méregeti, hogy méri? Így ezzel a módszerrel?

Vagy csak a tövétől?

aug. 24. 16:07
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Na épp ez a baromság!

A zsírpárnát nem tudod betolni a nőnek, tehát az kizárt dolog, hogy oké, ha úgy méred!

aug. 24. 16:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt kell lemérni ami bemegy a nőbe.
aug. 24. 16:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"Hivatalosan.."??? 😄

Ha hivatalos módszer kell, meg kell kérdezned a Nemzeti Farokmérő Hivatalt, hogy mi a pontos merési eljárás! Gyk-s farokméregetők honnan tudhatnák mi a hivatalos...???

😂😂

aug. 24. 16:18
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Intézz sürgönyt a Farkászati Kutatóintézet főtitkárához, és kérvényezz pontos útmutatót a művelet kivitelezéséhez. 4 példányos, kézzel írott formában.
aug. 24. 16:24
 5/10 nb2019 ***** válasza:
80%

Már mi a francért kellene mérni? Használni kell, és ha mind a ketten élvezitek, akkor jó volt a méret, és a használat módja. Ha meg nem, akkor megsütheted, hogy 2 centivel nagyobb, mint a szomszéd Józsié.

Eleve, nem minden alkalommal lesz ugyanakkora, hangulattól, fáradtságtól, meg ezer egyéb tényezőtől függ most éppen mennyi az annyi. Ne méregesd. használd mindkettőtök örömére.

aug. 24. 16:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Hivatalos, atya úristen mik lesznek még itt.
aug. 24. 17:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Dehogy kell nyomni.szimplán a tövétől mérd.
aug. 24. 17:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom hogy a nemzetközileg elfogadott hivatalos mérési technika a szeméremcsonttól van.
aug. 24. 18:06
 9/10 anonim ***** válasza:

A sok méregetősnek inkább használnia kéne tudni, nem a számokon fennakadni hogy ez most kicsi vagy nagy vagy pont jó.

A kisebb is lehet jó, és a nagy is lehet rossz ha nem tudsz vele bánni.

aug. 24. 18:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Én úgy mértem meg hivatalosan az álló cerkámat, hogy lehajtottam vízszintesig, és egy vonalzóval megmértem szőröstől, bőröstől, így lett hivatalosan 18 cm.
aug. 24. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!