Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy a szülinapi bulim után a 17 éves barátnőm bebújt az 55 éves exem ágyába? Mi már hivatalosan nem vagyunk egy pár, csak alkalmanként szex volt köztünk és még együtt lakunk.
Figyelt kérdés
5 hete tart ez az egész. Én még szeretem őt. Mennyi az esélye, hogy sokáig tartson ez? Már ott tartunk, hogy órákat beszélnek telefonon és hétvégén itt alszik.
Mit tegyek, hogy jobb legyen a helyzet?
2023. márc. 25. 21:20
1/22 anonim válasza:
17 éves barátnő az 55 éves után.. az komolyan öcsém 😄. Minek laksz az exeddel? Ne haragudj de az egész kérdésednek se eleje se vége. Zavaros az egész.
2/22 A kérdező kommentje:
Én 30 éves vagyok, a lányt a munkahelyemen ismertem meg. Nehéz körülmények között nőttem fel, ezért is barátkoztam vele, hátha tudok segíteni neki. Azért lakom itt, mert sajnos más választásom nincs jelenleg.
2023. márc. 25. 21:31
3/22 anonim válasza:
Csináljátok hármasban! Ha a környezeted nem tudod megváltoztatni, akkor a hozzáállásodat kell. 🫢
4/22 A kérdező kommentje:
Prűd a lány és szűz is még... Így ez kilőve...
2023. márc. 25. 21:58
6/22 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz? Kérlek fejtsd ki!
Sajnos az a baj, hogy ez a valóság és én már 5 hete szenvedek ettől a helyzettől.
2023. márc. 25. 22:06
7/22 anonim válasza:
És a 17 éves lány előtt (akit a munkahelyeden ismertél meg?17 évesen dolgozik?) Egy 55 éves nővel voltál? És mind a 2 nő akivel voltál leszbi lett utánad? Ez érdekes.
8/22 anonim válasza:
Most akkor szűz vagy néha szex volt köztetek,
9/22 A kérdező kommentje:
Én 30 éves vagyok és lány. A 17 éves lányt a munkahelyemen ismertem meg, mert ott dolgozott diákként. Ez a 17 éves lány, akit megkedveltem, segíteni szerettem volna neki a nem egyszerű családi helyzete miatt, befeküdt az exem ágyába. Az exem 55 éves és férfi, hivatalosan nem voltunk egy pár, csak szexkapcsolat volt köztünk.
A lány még szűz, szóval ami most van köztük, az a kézimunka" és, hogy a lány orálisan kivan elégítve.
2023. márc. 25. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!