Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert csak nehany masodpercig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csak nehany masodpercig birta szex kozben a baratom?

Figyelt kérdés

Egyutt vagyunk mar egy ideje, de ma fekudtunk le eloszor, az aktus maximum vagy 10mpig tartott

Ez miert lehet?

aug. 24. 02:41
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon várta ezt a pillanatot, izgult és elképesztően felizgult rád. Ahhoz, hogy ezt ne élje meg kudarcnak, ne kérd számon, inkább dícsérd, bíztasd. Mondhatod például, hogy milyen szép, kemény volt a farka, milyen ügyesen bánt vele, és biztos vagy benne, hogy legközelebb lesz második menet is, mert te nagyon kívánod őt, itt csak az a kérdés, hogy picit pihenjen vagy azonnal folytassátok tovább?
aug. 24. 03:55
 2/7 anonim ***** válasza:
18%

Itt az a gond, hogy ezt magadtól nem tudod, de azért már élsz nemi életet. Tipikus agyatlan női ösztönlény, akinek hamarabb nedvesedik be a bugyija, minthogy megtanulna önállóan gondolkodni.

A csávód is lúzer, hogy nem futott neki másodjára is. Evolúciós jellemvonás, hogy a férfiak nem úgy lettek optimalizálva, hogy félórákig k_rjanak, gyereknemzéshez fele ennyi idő is elég.

aug. 24. 05:05
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Te sem vagy egy éles kés. 🤣

A kérdezőnek az a problémája, hogy 10 mp-ig tartott az aktus.

Az nem sok nőt zavar, ha fél óra helyett 15 percig tart egy menet. Ha fél óra helyett, fele annyi ideig szexelt volna vele a barátja, ki sem írta volna a kérdést.

Kérdező! Talán rendeződnek a dolgok néhány alkalom után, kicsit legyél türelemmel. Viszont azt is tartsd szem előtt, hogy vannak férfiak, akik nem bírják sokáig, elélveznek 1-2 perc alatt, vagy még gyorsabban. Ha ilyen ő is, akkor sajnos hosszú távon is fennmaradhat ez a probléma.

aug. 24. 06:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Újdonság hatása, rendkívüli hiány, rég volt már nővel. Főleg ezek az okok, de ha nincs szerencséd, igazi gyorstüzelő típus, ez majd később derül ki. A második menetet meg kellett volna várni, mégha egy óra múlva lesz is, az többet elmondana.
aug. 24. 06:38
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
Én is gyorstüzelő vagyok. Nem egyszer már az óvszer felhúzásába is elmentem. Szerintem gyakorolja a nyalást.
aug. 24. 07:01
 6/7 anonim ***** válasza:

És a második menet mennyi idő volt? Ha nem volt akkor gyalázatos.

Az oka az hogy nincs hozzászokva.

aug. 24. 08:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Elso volt nekem, en nem akartam masodik menetet, azt hittem velem lehet a baj, koszonom a lenezo (es ertelmes) valaszokat
aug. 26. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!