Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan hogy nem bírtatok ellenállni valakinek szexuálisan meg akkor is ha volt párotok?
Megláttátok és egyszerűen ott volt a szikra és egyből éreztetek hogy ő kell.
Nem volt több csak egy szex vagy egy szopás vagy bármi.
Nem maradtatok együtt és nem is volt többé semmi köztetek. Gondoltok még rá?
Inkább olyan volt (nem is olyan régen), hogy éreztem valakivel kapcsolatban,hogy ott van a kémia mindkét részről, és szerintem simán lennénk egymás szeretői (ő házas, nekem élettársam van). Gyönyörű kék szemek, helyes arc, humora is van..Már csak azért is gondolom,hogy működne, mert amikor először (és utoljára) talàlkoztunk véletlenül, és köszönt el tőlem, akkor hátulról váratlanul adott egy puszit a fejemre. Gondolom, olyan nőnek nem adnak ilyet a pasik, akivel akkor találkoztak először és kicsit sem jön be nekik..😀 Tény, pöppet ittas is volt az ürge, de akkor is...
Azóta piszkálódik néha ez az érzés bennem...de tudom, hogy nem lesz semmi köztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!