Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zajlik egy menet rosszlányokon?
Beszélgetés kb. annyiból áll, hogy: "Szia, hogy vagy? akkor a megbeszéltek szerint xyz-t szeretnél? Oké, ott a zuhanyzó, fürödj le, a szobában várlak."
-mármint ezt a csaj mondja.
Na ennyi volt a beszélgetés :D
Telefonon mindent vállalnak általában, majd amikor fizetsz, kitalálják, mi miért nem megy mégsem. Mozdulni egyik sem fog, max fél percet.
Ha nagy a méreted, az is baj, ha erősebben csinálod az is, ha hideg a kezed az is.
Én 5-6x voltam eddig, inkább a prémium szegmensben, de mind megbántam.
5: mert amatőr vagy és nem olvasol értékeléseket 😅
Akinél nincs is ott alap, hogy vagy jó lesz vagy nem.
Akinél van 30, 40 pozitív és mindenki agyon dicséri, mellette van 0 negatív és 0 elutasított, attól nem kell félned.
Először telefonon beszéled meg a lánnyal az aznapi időpontot, árakat, extrákat, meg ha bármi egyéb kérdésed van.
Találkozáskor az elején mielőtt fizetnél, akkor is tudsz nyugodtan kérdezni, hogy miket szeretnél. Sokszor a lányok is megkérdezik, hogy szeretnéd, hogyan legyen az egész menet. Mielőtt elmész zuhanyozni, meg is beszélhetitek előre, ha szeretnéd. Persze nem muszáj.
Vannak olyan lányok, akik szeretik, ha a fiú irányít, és megmondja mit akar és hogyan.
Meg olyanok is, akik simán a kezükbe veszik az irányítást. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!