Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szexkapcsolatban előbb utóbb az egyik fél mindig többet érez?Mi lesz ennek a vége?Akinek volt már itt szexkapcsolata mi lett a vége?
Igen ez mindig így van.
Mikor huszon éves voltam a 30-as nőket döngettem.
Ők titkon abban reménykedtek, hogy majd beléjük szeretek és komoly kapcsolattá alakul. Én agyilag még nem tartottam ott és mikor kijelentéssel, hogy nálam az érzelmek kizártak ezért utána már szexelni sem akartak hiába volt jó a szex.
Később fordult a kocka és én akartam volna többet 2 nőtől is, de közölték, hogy ők csak szexet akarnak velem. Akkor nem értettem, hogy miért, ma már tisztán látom, hogy azért mert nem volt ingatlanom és emiatt nem látták jövőt velem.
Persze ezt soha nem vallották be, de tudom, hogy így van.
Változó
Volt amikor nagyon megbeszélve ,hogy csak szex, kb fél év után, amikor tovább léptem a lány sajnos teljesen összeomlott, mert sokkal többet gondolt....
Másnál, ugyancsak szexkapcsolatnak indulva, már 8 éve házasok vagyunk és van 2 gyermekünk 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!