Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan és miért lett vége a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan és miért lett vége a szexkapcsolatodnak?

Figyelt kérdés
2022. dec. 11. 09:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
2 éves szexkapcsolatomnak azért lett vége, mert elköltözött a csajszi németországba, aztán azóta már jegyese is lett.
2022. dec. 11. 10:06
 2/5 A kérdező kommentje:

Ertem

Én kb. szeretőbol lettem szexpartner, legalábbis úgy érzem és nehezen viselem, hogy már egyébként fel sem hív, nem erdeklodik. Olyan mintha csak a szexre tartana már és nem errol volt szó. Azelott sokszor találkoztunk, beszéltünk szex nélkül is.

2022. dec. 11. 10:08
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Túl sokszor, és durván csináltam és fájt neki
2022. dec. 11. 10:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Volt amelyik azért mert lett pasija, volt amelyik azért mert becsúszott gyerek miatt megházasodott, és gyerek mellett macerás volt neki kilogisztikázni a találkát. Illetve akadt olyan is akivel azért lett vége mert kezdett többet érezni, így inkább leállt.(Bár évekkel később újra kezdtük, és azóta is néha találkozunk.) A szexkapcsolat jobb ha csak a szexről szól. Ha már hívogatás, érdeklődés, egyéb programok vannak abból hamar többet akar a másik. Szóval igen, csak a szexre tartjátok egymást, pont ez a lényege a szexkapcsolatnak. 32/F
2022. dec. 11. 13:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért lett vége, pedig mindig kielégítettem őket, sose tudtam igazán elélvezni. Szeretném, ha lenne még, mert szexuális kapcsolat nélkül kevésnek érzem magam, nem olyan jónak.
2024. aug. 29. 22:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!