Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes a szerető?
42 éves, kb 1 hónapja tart a "barátság extrákkal". Ő maga kezdte így hívni, tehát én ehhez tartottam magam. Aztán ahogy telt az idő egyre több dologba kezdett beleszólni, ami nem a szexhez kapcsolódik.(ha a barátnőm lennél így még úgy)
Most már odáig jutottunk, hogy konkrétan kimondta hogy szeret én pedig teljesen lefagytam, válaszolni sem bírtam. Persze erre megsértődött és azóta nem láttam. Egyébként a szex vele elmondhatatlanul jó, de nekem ez itt ki is merül. Nem fogom feladni miatta a fix kapcsolatom, soha meg sem fordult a fejemben. Hogy lehetséges ez az egész hogy így alakult? Mit kéne tennem? Elveszíteni sem akarom...
L/32
Semmit nem jelent, mert akármilyen szex kapcsolat abban lenni kell szerelmenek is.
Én is szerelmes vagyok a barátnőmbe, de nincs tovább, mindenki marad az aki volt.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!