Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az tényleg nagyon ciki, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az tényleg nagyon ciki, ha valaki felnőtt férfiként nem tudja betenni a farkát a punciba?

Figyelt kérdés
Igazából több embertől hallottam, hogy pár év után is a párja teszi be, ha szexelnek. Ez amúgy ilyen banális dolognak tűnik, de mi okozhatja, ha valakinek nem megy?

aug. 21. 14:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
43%

Lovagló pózban mindig a nő rakja be magának a faszt, mert a férfi nehezen érné el.

aug. 21. 15:51
 12/24 anonim ***** válasza:
66%
11: Ez hülyeség. A legtöbbször én teszem be a csajnak lovaglónál is.
aug. 21. 16:03
 13/24 anonim ***** válasza:
85%
Én még mindig szét vagyok csúszva, hogy ilyen van. #11, konkrétan én könnyebben betalálok, mint a feleségem magának.
aug. 21. 16:17
 14/24 anonim ***** válasza:
12%
Arról nem szól a fáma, hogy hány centis zsírszalonnaredő közé kéne betalálni.
aug. 21. 17:51
 15/24 anonim ***** válasza:

"...én könnyebben betalálok, mint a feleségem magának."

Ez furcsa, nem tudja a feleséged hol a bemenet ? ... pl. lovaglóban, ha én rakom be a csajnak, akkor lehet egy kicsit mozdítani kell előre hátra, mert lehet nem pont a bemenethez teszem, de nálam a legtöbb nő magának teszi be lovaglóba, de olyan pontosan, hogy azonnal a jó helyre teszik maguknak, beleereszkedni már lassan csinálják, mert a 5cm-es vastagság azért nem szalad be egyből mindenkinek.

(Volt olyan csaj, akit egyik dugásunk során a lovaglóval akartam kezdetni, mondta, hogy először misszibe járassam be a punciját mert neki vastag egyből bele ülni.)

aug. 23. 09:56
 16/24 anonim ***** válasza:
#15, persze, hogy tudja, ne viccelj :D. Annyi van, amit te leírtál csak fordítva: amikor ő teszi be, akkor igazítani kell a szögön, amikor én, az egyből csusszan. Szerintem egyszerűen csak annyi az oka, hogy általában enyém az irányító szerep, ezért az évek alatt én csináltam többször, jobban ráállt a kezem.
aug. 23. 10:21
 17/24 anonim ***** válasza:

Az, igaz, hogy olyan csajnál, aki magától nem csinál semmit, annak lovaglóban is nekem kell betenni, de szerencsére én sok olyan csajjal voltam, aki lovaglóban amikor már ül rám, fogja a farkam és teszi is be magának óvatosan, de szuper pontosan.

aug. 23. 10:25
 18/24 anonim ***** válasza:
#17 nem kell ezt ennyire kiforgatni, hogy nem csinál semmit, de ezeket én szeretem csinálni, neki meg ez tetszik.
aug. 23. 10:48
 19/24 anonim ***** válasza:
48%

Egy férfival szemben sokkal magasabbak az elvárások így kb minden szégyen amit a pasi nem tud.

Bezzeg a nők..

Ha ők nem tudnak valamit, hogy én csak egy kis nő vagyok, nekem nem kell tudni..

A társadalom mindig melléjük áll és megvédi őket.

aug. 23. 11:36
 20/24 anonim ***** válasza:
Na kezdődik a hiszti...
aug. 23. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!