Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan hozzam vissza a szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam vissza a szexet az életünkbe?

Figyelt kérdés
10+ éve vagyunk együtt, én még tizenéves voltam, amikor összejöttünk, most meg 30+, ô közelít a 40-hez. Az elején minden oké volt a szexszel, úgy kb. 7 év után kezdett el valami elromlani, így visszagondolva 100%, hogy a fogamzásgátló miatt. Kicsit sem kívántam a közeledést semmilyen formában, ráadásul egy makacs bakteriális fertőzésem is lett, amit ha 10 féle tablettával/kúppal nem kezeltem akkor eggyel sem... Folyamatos orvoshoz járás, stb. Szóval valahol itt kezdte a párom elveszíteni az érdeklődését és esküszöm, hogy sajnos jól is esett, hogy erről levan a gond idézőjelben. A fogamzásgátlót azért nem akartam abbahagyni, mert ha ritkán volt is valami rettegtem attól, hogy teherbe esek, így legalább ez is megoldott volt -gondoltam. Tavaly decemberben jöttem rá, hogy ez az állapot annyira mégsem oké, így abbahagytam a fogamzásgátlót és mintha egyik napról a másikra kinyílt volna a világ és láss csodát: újra lenne kedvem szexelni. Viszont a páromat állítása szerint egyáltalán nem mozgatja meg, igazából kézi dolgokig jutottunk, de amikor nekiállunk akkor meg azért nem megy tovább, mert hamar elsül így is. Na meg alternatívát se találtam erre az átok foggátlóra (amit amúgy miatta kezdtem szedni és imádtam az elején) Hogy tudnám visszahozni azt, ami volt? Gyakorlatilag már a gondolattól is feldobódok, hogy végre sikerülne egy rendeset szexelni. 😂 De hogy vezessem vissza ha már így elb****dott miattam?
aug. 20. 22:46
 1/5 BohócKolbász ***** válasza:
92%
Szerintem ne a szexxel kezdjétek. Hanem a kölcsönös figyelemmel. Szenteljetek több időt egymásra. Legyenek olyan napok, olyan alkalmak amikor például csak kölcsönösen megmasszírozzátok egymást. Egy másik napon simogatjátok egymást, csókoljátok szeretitek a másik testét. Nem kell rögtön az orális szex, vagy az aktus. Meg kell tanulnotok ismét szeretni egymást fizikailag. Egy kicsit olyan tantrikusnak kell lenni, egy kis pettinggel kombinálva. Ölelkezzetek, bújjatok össze, udvaroljatok egymásnak, mondjátok ki hogy mely részét szeretitek a másiknak, és miért. Ez legyen az alap.
aug. 20. 23:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Az az érdekes hogy masszírozni, simogatni szoktuk egymást, és az ölelkezés is megy. A szavakon lenne mit csiszolni, de soha nem voltunk ilyen téren a szavak emberei. :(
aug. 20. 23:05
 3/5 anonim ***** válasza:
22%
Mivel te vagy a lúdas ebben, neked kell türelmesebbnek, bújosabbnak, kedeményetőbbnek lenned.
aug. 20. 23:30
 4/5 BohócKolbász ***** válasza:
15%
Hát akkor a szexet kellene elnyújtani. Elsősorban neked legyen jó, te élvezz el hamarabb. Utána pedig ő, mivel hamarabb elsül. Esetleg gyakorolni lehetne az orgaznus késleltetést.
aug. 21. 00:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem már jó úton vagytok csak próbálgatni kellene.
aug. 21. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!