Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távol vagyok a páromtól. Szoktam neki masztis videókat meztelen vagy puncis képeket küldeni magamról. Ő ezt vagy nagyon ritkán egy egy képpel vagy egyáltalán semmivel nem viszonozza. Másnak a párja sem küld akik így vannak?
Rosszul esik amiért én nem kapok semmit viszonzás képpen.
Néha pedig jó lenne mert esetleg ettől jobban kívánnám vagy jobban várnám a találkozást és az együttlétet.
Mondtam már neki még mielőtt ezt irnátok.
Csak kíváncsi vagyok ki hogy áll ehhez a dologhoz.
szőrös a puncid vagy csupasz?
mekkorák a melleid?
Olyan vagyok mint egy meztelen csiga.
A mellem pedig akkorák ha borogatonám eltünne..
Hogy jön ez ide egyébként hogy hogy nézek ki..
Videót, képet is kapok tőle
Közös maszti is szokott lenni
Bocsi, de sztem nálatok vmi nem kerek
Én is több barátnőmtől kaptam képet, videót, de magamról nem nagyon küldtem semmit. Soha nem is kértek ilyet tőlem és általában én írásban voltam hatásos. Volt olyan barátnőm aki mondta, hogy őt a farkam látványa csak így képen nem izgatja annyira, inkább a hangom, mosolyom, vagy ha leírom mennyire vágyok rá, miket művelnék vele épp.
Volt olyan partnerem aki a kezemről és a farkamról is akart képet, de főleg a hangomra akart masztizni. Egy másik beszélgető partner meg kifejezetten beleborzongott, ha suttogtam és mondta, hogy ne csináljam, mert nagyon felizgul tőle.
Szóval én képek nélkül is elértem a kellő hatást lehet ezért nem kértek ilyet. Persze volt aki ezt-azt kért, de inkább mást jobban értékelt.
Férfiak szavakkal izgatnak, nők képekkel, ez az általános.
Videochatet sem szoktatok?
Úgy együtt masztizni
Nálunk is alap ha küld a partnerem masztis videót akkor megy is rá a válasz videó.
Tetszik neki, és ahogy észre vettem rajta mire szexre kerül a sor nagyon be van indulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!