Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mibol lehet eszrevenni, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mibol lehet eszrevenni, ha egy lanynak "kondis" feneke van?

Figyelt kérdés
aug. 19. 17:39
 1/10 anonim ***** válasza:

Többféle sportos fenék van mostanság, s valószinű hogy ezért sok negatívat kapod , de vállalom.

1. Azok a csajok akik felültek erre a BÉNA / HASZTALAN / CSÚNYA / FELESLEGES irányzatra hogy addig kondiznak és csinálják a fenék növelő feladatokat amig akkora fenekük lesz mint a mostanság divatos latino/ Afroamerikai nagyseggű nöknek.

2. Konizós fenék : Gyurós fenék , kb arányos izomzat minenhoz , de szerintem nem szép . Kb annyi értelme van mint a nőknél "gyurós" mellnek :D :D :D

3. Fitness fenék szerintem arányos és szép , inkább kicsi mint nagy , s mindenképp arányos.

4. Atlétikás csajok feneke , arányos, sportos, kemény, SZÉP

5. A normál sport mentes fenekek is szebbek mint az első kettő .

aug. 19. 17:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk abból, hogy kerek és izmos, és ezzel arányosan a combok is izmosak. Én 10 éve kondizok, simán látszik, hogy ki veszi komolyan az edzést meg ki nem (vagy ki nem sportol egyáltalán).
aug. 19. 18:01
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Igazából a combjaik szoktak túlfejlettek, aránytalanok lenni
aug. 19. 18:16
 4/10 anonim ***** válasza:

*lusta, kövér, sportfóbiás nők válaszai be like* A sportos, feszes női test aránytalan, nem szép, túlfejlett…

Szerencse, hogy a férfiak nem így látják. Én kondis nőként rengeteg férfinak tetszek, bármikor jut izmos jó pasi. De ugyebár az ilyen test “nem szép”🤣Mert a löttyedt, narancsbőrös, tepsiseggű test aztán az.

aug. 19. 18:20
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

4

Mi a franc az a "be like"?

aug. 19. 18:24
 6/10 anonim ***** válasza:
44%
#5 azért ennyit illene tudni angolul…
aug. 19. 18:26
 7/10 anonim ***** válasza:
55%
#6 itt a lehetőség. Taníts!
aug. 19. 18:34
 8/10 anonim ***** válasza:

6

Nagyon jól tudok angolul.

aug. 19. 19:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor szarjál kaktuszok, hogy ennyit se vagy képes nekünk átadni a hűdenagyon tudásodból!
aug. 19. 20:28
 10/10 anonim ***** válasza:

#8 nagyon jól? De két banálisan alap szót nem értesz?

#9 Memeken szokott lenni ez a “be like” kifejezés. Pl. el akarsz valamit mondani, ami a lányokra jellemző vagy lányok mondják gyakran, és akkor beteszed elé, hogy girls be like:

Esetemben idéztem valamit, amit a sportkerülő nők írnak a sportos nőkről.

aug. 19. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!