Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimnak miért nem áll fel a farka ha ujjaz vagy nyal?
Figyelt kérdés
A két dolog nem függ össze?
Attól még ugyan úgy élvezi amit csinál?
aug. 18. 18:21
1/17 anonim válasza:
Ezt itt tudhatja bárki? Kérdezd meg tőle!
2/17 A kérdező kommentje:
1.
Kérdeztem már annyit mondott hogy attól még élvezi. Csak nekem fura mert akikkel eddig voltam állt a farkuk közben.
Azt meg csak megtudja más is mondani hogy neki ilyenkor áll vagy sem.
aug. 18. 18:27
3/17 anonim válasza:
Én pl annyira belemerülök, hogy élvezze a csaj amit csinálok,hogy van hogy lelankad. aztan persze visszakemenyedik amikor arról van szó:)
4/17 anonim válasza:
Én is hasonlóan ha valami mással vagyok jobban elfoglalva, elkezd lelankadni. Hozzá kell nyúlnom időnként hogy fenntartsam az izgalmat.
5/17 anonim válasza:
Ha nem kap direkt ingerlést, természetes jelenség, hogy lelankad.
7/17 anonim válasza:
Ha nagyon a csajra koncentrálok, akkor van hogy lelankad, de pillanat alatt visszakemènyedik.
8/17 anonim válasza:
Nálam is igy van, olyankor nagyon koncentrálok hogy a páromnak a legjobb legyen és van hogy lelankad. De ettől még nagyon izgat.
9/17 anonim válasza:
Mert akkor a túlzott koncentrálás miatt az agyába kell a vér. 🥹
10/17 anonim válasza:
Ez normális. :) koncentrál szerintem, azért van. Páromnak saját bevallása szerint a nyalás a kedvenc része, mégsem áll olyankor fel neki. De ezt átérzem amúgy, mert mikor én szopok, akkor sem vagyok úgy felizgulva, mint mondjuk szex közben, mert folyamatosan azt figyelem, hogy mit csináljak legközelebb, a jó orál olyan, mint egy tökéletes koreográfia :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!