Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mekkora farka lehet a pasimnak talán 13-14centi lehet saccra. Velem van a baj ha nem érzem normálisan?
Voltam már más pasival is előtte. Ott nem volt gond.
De vele azt érzem túl tág vagyok és én vagyok a hibás abban hogy nem működik rendesen a szex köztünk.
Nem tudom van e olyan póz amiben normálisan érezném. Eddig kb.3poz amit próbáltunk de sajnos nem éreztem semmit belőle és így nem is tudok élvezni. Neki jó a szex bár ha nagyon nedves vagyok ő sem érez semmit.
Mit tudunk ezzel kezdeni? Egyáltalán lehet?
Amíg olyan alapvető dolgot nem értesz meg, hogy ha túl tágnak érzed magad akkor nem a pénisz hossza hanem a szélessége a lényeges adat, addig nem tudok segíteni rajtad...
De ez tényleg olyan baromi bonyoult emberek? Vagy újat mondok azzal hogy én láttam már(nem élőben) 12/6-os és 19/3-mas péniszt is, és hogy a pénisz vastagsága maximum csak gyengén korrelál a hosszával.
Nagy muffod van, ha egy normál farok nem elég bele.
Kínáld oda neki a púzódat, ott érezni fogod. 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!