Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy Magyarországon a férfiak 99%-a csúf és kövér 40 éves kor felett?
Figyelt kérdés
Normális országokban azért van pár normális külsejű férfi ebben a korosztályban is.
Itt csak a cserzett pofájú zsírosbödönök vannak, kinek kellenek ezek?
aug. 17. 17:52
11/37 A kérdező kommentje:
#10-es, én nem tudom milyen segge van a nőknek, és nem is érdekel.
Ha téged érdekel, írj ki egy kérdést erről.
aug. 17. 18:20
12/37 anonim válasza:
Lejjebb adják a csúf és kövér nők miatt.
13/37 anonim válasza:
Én csak csúf vagyok, de kövér nem. :D :D na? :D :D
14/37 anonim válasza:
Miért van az hogy a 30 feletti nők nagy része teleszart búvárruha testű, és mástol van gyereke?
15/37 anonim válasza:
Az hogy csúf azon nem tud segíteni, a kövérségen már igen.
En sem nezek ki jol de kozeleben sem járok az elhizasnak.
A nők sem tartják jól magukat 40 felett.
17/37 A kérdező kommentje:
Igen, a nők is rondák :D
De engem a férfiak érdekelnek.
aug. 17. 18:54
18/37 anonim válasza:
Kedves kérdező egyáltalán mit tisztelhetünk benned?
19/37 anonim válasza:
Hála istennek az 1 százalékban vagyok
20/37 anonim válasza:
Mert a prostiknak tokmindegy hogy nezuk ki 😂🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!