Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Céges buliban szopott már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Céges buliban szopott már valaki kollégák előtt?

Figyelt kérdés
Utána milyen együtt dolgozni, nem szólnak le?

2024. aug. 17. 11:54
 1/6 anonim ***** válasza:
16%
Pasik nem szóltak le, nők igen. De nekik meg vissza lehet szólni. 👍
2024. aug. 17. 12:18
 2/6 anonim ***** válasza:
67%

Engem a főnököm rendszeresen a kollégák előtt szopat.

De nem szószerint ,lehet kevésbé lenne megalázó..

2024. aug. 17. 12:22
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Ezt hogy kell elképzelni? Le kell szopni minden csövest a cégnél mint egy gangbang? Vagy egyet szopjak aki tetszik a többi meg nézze és közben verje ki vagy mi?

Ha orgiáztok akkor tök mindegy,ha meg 1 van akivel csinálni akarod akkor vonuljatok félre. Én a kérdést sem értem.

2024. aug. 17. 12:33
 4/6 anonim ***** válasza:
23%
Én már sokszor csináltam, a pasik nagyon szeretik. A nők változó, van aki nézett, van aki inkább elfoglalta magát mással. Rendes munkanapon szóba jön néha pl cigi/kávészünetben de nem ez a fő téma.
2024. aug. 17. 12:43
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
4-es kamu!
nov. 30. 22:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem volt utána semmi, nem hiozodott fek a téma
nov. 30. 22:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!