Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
A kérdésben szereplő dolog elég szélsőséges, általánosságban nem lehet rá válaszolni.
Az sub férfiak szeretik, igen.
3/11 anonim válasza:
Nem, én nem vágyom semmilyen kínra, fájdalomra, szenvedésre egyik irányba sem. Csak minőségi szenvedélyre, de azt kétoldalúan. Ha csak egyoldalú akkor meg fizessenek érte 😁
5/11 anonim válasza:
Igen, en szeretem ha 1nő kinoz, alaz, trágárul beszel velem
8/11 anonim válasza:
Nem vagyok szubmisszív, de kipróbálnám. Lehet megtetszene a dolog.:)
9/11 anonim válasza:
Szívesen kipróbálnám, ha a nő fizikálisan szeretne kínozni.
10/11 anonim válasza:
Van amivel kínozhatna nő: tornáztasson jó alaposan meg. Fenekeljen el, talpverés is jöhet, és esetleg lábfétises dolgok is, de ez szerintem egyedi, nyilván van fétfi aki nem vágyik semmi ilyenre, van aki igen, de az is változó, hogy ezen belül ki mire, mikre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!