Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti prostinak tartjátok a dominákat, akik nem szexelnek, hanem csak megverik/megalázzák a srácot, de pénzt kérnek ezért?
Figyelt kérdés
2018. nov. 7. 13:06
3/12 anonim válasza:
Igen. Attol hogy nem szexel attol meg prosti. A vebkameras lanyok is azok pl.
4/12 anonim válasza:
Potmama nem prodti. Egy felnottkori bebiszitter.
6/12 anonim válasza:
Nem minden femdom a verésről,meg a megalázásról szól,ahogy a sok beteg agyú hiszi.
7/12 anonim válasza:
Igen. Ahogy előttem is írták, a webkamos, telefonos és egyéb hasonló szolgáltatásoknál én is annak tartom, ameddig pénzt kérnek érte.
8/12 A kérdező kommentje:
De a webkamerás lányok levetkőznek.
A dominák sokszor még azt sem szokták.
2018. nov. 7. 14:10
9/12 A kérdező kommentje:
Létezik olyan is, hogy egy férfi arra gerjed, hogy anyagilag kihasználják. Ha találkoznak egy plázában, a nő elveszi a férfi pénzét, de nem történik semmi más akkor is prosti? Szerintem nem.
2018. nov. 7. 14:13
10/12 anonim válasza:
Én úgy tartom, hogy amint fizikilag, a testével aktív a dologban, onnantól prosti. A dominák aktívan a szexuális kielégülést segítik testi cselekvéssel. Ugyanaz a dilemma, hogy az erotikus masszás prosti e vagy sem. Ott meztelenül/fehérneműben masszíroznak. Vagy például a prosti, aki elmegy egy buliba, nem dug senkivel, de melltartóban fel alá járkál, prosti? Igen. Szerintem ott kezdődik, hogy a testét piacra dobja e. A domina a piacra dobja, csak nem a vagináját, hanem a kezét, lábát stb. Tegyük fel, egy csontkovács szintén a kezeit dobja piacra. Mi a különbség? Hogy egy domina a kuncsaft szexuális kielégüléséért dolgozik. Ilyen elgondolásból közelítem meg a dolgokat, de ez persze nagyon szubjektív. Ők számomra olyan nem prostik, akik prostik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!