Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, csajok! Hány szexpartneretek volt eddig?
17-es voltam.
Nem tudom, pontosan mennyi a szám, de 50-et biztos összeszámoltam, egyik sem volt fizetős és swingerben sem jártam sosem, a többes szex nem az én világom.
Volt két időszakom, amikor szingli voltam és hát, hogy fogalmazzak, két végén égettem a gyertyát. Akkor sok egyéjszakás kalandom volt, mellette párhuzamosan 3-6 szexkapcsolat folyamatosan.
Általában az egyéjszakások fordultak át szexkapcsolatba, összejárásba.
Láttam egy vicces videót az Instagramon, az volt a lényege, hogy „a hétvége arra való, hogy új csajokat ismerjünk meg, a hétköznap pedig a hétvégén megismert csajokra”.
Kb. ezt nyomtam 2 x 2 éven keresztül. A legtöbb lány ezalatt a 4 év alatt jött össze, szexuális életet 11 éve élek.
Minden pénzemet gumira költöttem, úgy fogyott, mint lőszer a fronton. 😂
Most erre azt tudom mondani, hogy tisztában vagyok vele.
De például, ha valamit sportolsz vagy valami dolgozol, ahol van előírt védőfelszerelés/munkaruha, akkor önmagában az sem 100% garancia arra, hogy sosem fogsz megsérülni. Az sem véd meg 100%-osan.
17, 22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!