Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 év szexmentesség után normális, hogy fáj az aktus? Szó szerint vártam, hogy a pasi minél előbb élvezzen el. 2 hónapja szexelünk, de a behatolás mindig fáj, pedig nedves vagyok. Voltam dokinál, nem talált semmi rendeleneset.
Figyelt kérdés
aug. 16. 09:56
3/18 A kérdező kommentje:
Nem, volt már hozzá hasonló méretekkel rendelkező pasim. Azzal minden simán ment.
aug. 16. 10:13
5/18 anonim válasza:
#4 magamból indulok ki. Az exférjemmel szuper volt a szex mindig is. Pár hónappal a szakításunk után találkoztunk csak úgy, nagyon vártam. Borzalmas volt, fájt is, pedig nedves voltam és nagyon kívántam a dologt. Ez még egyszer megtörtént, majd rájöttem, hogy azért, mert elengedtem őt és nem szeretem már.
6/18 A kérdező kommentje:
Lehet, mert a behatolást mindig megérzem. Szex után is szokott fájni. Inkább másnap meg azután érzem. A doki viszont nem talált betegségre utaló jelet. Egészséges vagyok. Korábban ilyen nem fordult elő velem.
aug. 16. 10:19
8/18 anonim válasza:
Pedig valami nem oké sajnos... Nem szabadna fájnia.
9/18 A kérdező kommentje:
Meglepődtem, mert a szüzességem elvesztése nem volt ilyen. És utána nem fájt. De most folyamatosan. Napok múltán is érzem. Van olyan, hogy az aktus után pár nappal elkezd lüktetni, és olyan kellemetlen mint a behatolás pillanata.
aug. 16. 11:25
10/18 BohócKolbász válasza:
Megfelelően fel voltál izgulva? Elég nedves voltál? Meg az is számít mennyire tudod ellazítani a gátizmod. Lehet hogy kevésbé rugalmas lett a hüvelyed 2 év alatt. Gyakorlás és sok-sok előjáték kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!