Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kívánom már a szexet?
Régebben heti 1x rá tudtam venni magam, néha még kellemes is volt, mostmár a havi 1 is nehezen megy. Egyáltalán nem hiányzik.
Az életem nem változott, ugyanolyan szar, mint volt.
Maszturbálni sincs kedvem, ha mégis megteszem, már nem esik olyan jól.
30+ nő.
Itt a válasz: "Az életem nem változott, ugyanolyan szar, mint volt." -- olyan, mintha depressziós lennél. Menj el coachoz, mentálhigiénés szakemberhez első körben. Vagy pszichológushoz, ha komolyabb a szitu, de sztem neked elég a coach vagy a mentálhigiéné. Ha nagy a gond, úgyis tovább küldenek.
Ha erre nem akarsz költeni, akkor ezeket ellenőrizd:
0) Általános egészségi állapot rendben van?
1) Énidők rendben vannak?
2) Sport rendben van?
3) Étkezések rendben vannak?
4) Társas kapcsolatok rendben vannak?
5) Életcélokkal hogy állsz, a helyeden érzed magad?
De ha meg tudod oldani, akkor inkább szakemberrel... Hatékonyabb, sokkal.
Ha általában is örömtelennek, motiválatlannak érzed magad, akkor nem csoda, hogy a libidód is alacsony. Lehet, hogy disztímiás, depressziós vagy? Ez az orgazmus intenzitásának csökkenését is megmagyarázná.
A szavaidból az is kitűnik, hogy régen sem volt észvesztően jó a szexuális életed. Nem kívánod a partnered, esetleg magadat nem tartod kívánatosnak, szerethetőnek?
Valószínű, hogy a probléma nálad nem csak a szexualitásra korlátozódik. Talán elakadtál az életedben, utálod a munkádat, nem működik jól a párkapcsolatod, feldolgozatlan érzelmi problémákkal küzdesz stb. Hasznos lenne beszélned egy pszichológussal.
Próbáld ki ezt:
Általános közérzetjavító hatásán kívül, az erotikus masszázs oldja a gátlásokat, feléleszti a szunnyadó érzékeket, fokozza a vágyat és nem utolsó sorban eget rengető orgazmust vált ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!