Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon részeg lányok tudnak jók lenni az ágyban?szopni még tudnak?vagy csak te tudod dugni őket?
Nekem jobban bejön ha nagyon piás, de úgy hogy még ne legyen ájult! Van egy olyan állapot amikor azt lehet csinálni vele amit akarsz, nem ellenkezik, sőt segít! Már nem kezdeményez, nem kívánós vadmacska, hanem csak engedelmes! Ha hasra fordítom pucsít, ha hanyatt fekszik terpeszt, az se zavarja ha seggbedugom, stb. Volt már hogy bealudt közben, de olyankor egy kicsit jobban kell döngetni éy magához tér! Nagyon cukik így félkómásan, én amikor csak lehet leitatom őket! :)
43F
Nagyon részegek nem jók.
Egyszer egy csaj bepiált és dugni akart, feljött hozzám, de mire felértünk olyan részeg lett (gondolom akkor hatott a pia)m hogy csak ledőlt az ágyra és szinte nem tudott magáról, próbáltam kicsit felébreszteni és próbálkoztam kis simogatással, hogy akar-e még szexelni, de beszélni se tudott és tiltakozott a mozdulataival, így hát hagytam aludni.
Reggel amikor felébredt, tudta, de többre nem emlékezett, mondtam neki, hogy semmi nem volt, majd felkelt és mondta, hogy sietnie kell nagyon, de, ha 5 perc alatt elmegyek akkor egy szopást kárpótlásul bevállal.
Mondtam neki, hogy ok., persze szopjon, kézzel rásegítettem magamnak, így gyorsan végeztünk.
Sok részeg nőt dugtam már. Fiatal kormomban is a csajokat volt hogy együtt berúgva keféltük. Csajok is kotta részegek voltak meg mi pasik is. Volt aki jol szopott, hangosan élvezett, keményen meglovagolt és alaposan kifacsart. Igazan 3lvezetes volt.
De volt olyan is aki fogazott, két pofon után már nem. Volt aki bealudt, volt aki összehányt, besz@rt, állva hugyozott... Vegyes.
Kocsmából is szedtem már fel és dugtam részeg nőt. Változo. Van aki jó rs van aki rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!