Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha megdugott akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha megdugott akkor amikor teljesen részeg voltam?

Figyelt kérdés

Hazaértünk egy buliból és sokkal részegebb voltam nála. Egyből az ágyba vetettem magam hogy aludjak. Ő meg csókolgatni kezdett és megdugott. Viccelődve az elején mondtam, hogy "jaj ne, most ellenkezdni sem tudok". Úgy éreztem ebből egyértelmű, hogy nem akarom. Ezután már túl fáradt voltam ellenkezni kb aludtam közben. Nem fájt, mert felizgultam?! De nagyon rosszul érzem magam ettől.

21L

2023. aug. 15. 13:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Ez olyan szinte mint egy nemi erőszak.
2023. aug. 15. 13:20
 2/14 anonim ***** válasza:
70%
Viccelődtél azzal, hogy nem tudsz ellenkezni, fel is voltál izgulva, talán éppen a szituáció miatt?
2023. aug. 15. 13:21
 3/14 hájaaa ***** válasza:
74%
20 év múlva pereld be, hátha valami gazdag csávó lesz.....
2023. aug. 15. 13:25
 4/14 A kérdező kommentje:
#2 Nyilván azért a pasim, mert bejön és felizgulok rá. Akkor nagyon részeg és fáradt voltam de a testem ugyan úgy reagált a csókolgatásokra. Külön nem izgatott a tehetetlenseg, vagy ez az alárendeltség, ha erre akarsz kilyukadni. Vagyis vannak ilyen vágyaim, de ekkor semmi ilyen nem jutott eszembe. Ritkán játszunk olyat amúgy is.
2023. aug. 15. 13:25
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
Hát, nem tudom, ha a párod már régebben, és buli után szoktatok szexelni, akkor neki ez lehet nem tűnt nagy dolognak, mivel összeszokott pár vagytok, talán határozottabb nem kellett volna, de tény, jogilag, te nem akartad, ő meg megdugott, nehéz dolog ...
2023. aug. 15. 13:41
 6/14 anonim ***** válasza:
54%

Tehát nem ellenkeztél. Ha az egészre emlékszel akkor beszámítható voltál.

Tehát ez semmilyen körülmények között nem erőszak.

2023. aug. 15. 13:45
 7/14 anonim ***** válasza:
58%

Igazából ez nemierőszak volt

Nem egyeztél bele

Kiszolgáltatott helyzetben voltál

És megvédeni se tudtad magad mert cselekvő képtelen állapotban voltál

2től 8 év

Csak szólok

2023. aug. 15. 14:03
 8/14 anonim ***** válasza:
43%

Annyi 5 forintosom lenne, ahányszor ez már megtörtént velem😤

26L

2023. aug. 15. 14:08
 9/14 anonim ***** válasza:
57%

Mondjuk a 3 érvből egyik sem teljesen egyértelmű.

2023. aug. 15. 14:24
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem voltál elég egyértelmű, egy vicces, " jaj, most ne", főleg, ha utána hagyod, semmiképpen sem nemi erőszak.

Egy tisztázó beszélgetést természetesen megér, hiszen bánt téged, meg is értem, de próbáld meg megérteni őt is...

2023. aug. 15. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!