Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szórakozóhelyen meddig mentél el csajjal?
Figyelt kérdés
Nekem volt, hogy annyira tolta a seggét, hogy nehezen tudtam tartani magam, nem mertem, de ha kivettem volna a farkam, lehet ott kiveri a tömegben, kicsit bánom :Daug. 16. 00:00
1/7 anonim válasza:
Legközelebb hívd félre és szopasd meg.
2/7 anonim válasza:
Mindig is félős voltam, fesztiválon megujjaztam egy csajt az volt a legmerészebb.
24f
3/7 anonim válasza:
Nő vagyok, egyszer volt hogy a tömegben mögém állt a pasi, és a lábaim közé vettem a farkát (elég szorosan állt mögöttem, meg olyan szoknya is volt rajtam, hogy ez nem volt feltűnő).
Hozzátartozik, hogy nem voltam teljesen józan, és ismertem is a pasit... Vadidegennek nem hiszem hogy hagytam volna 😅
4/7 anonim válasza:
Míg fizetett egy láda sört. Azt megittam, és otthagytam a fenébe, mert van nekem normális feleségem..
5/7 anonim válasza:
Feleségemmel történt. Olyan fodros bőszárú szoknya volt rajta. Az ölembe ült lejátszottuk a bugyiját, amit feltekert a csuklójára karkötőnek, kijátszotta a farkam a nadrágból és óvatosan dugtunk egy jó nagyot. Az asztalunknál ülők közzül is csak hárman vették észre, hogy mi is zajlik valójában.
6/7 anonim válasza:
5. Valami elmeszociális otthonban történt ez, hogy ilyen szemfüles asztaltársaságod volt? Lehet nem is a te öledbe ült az asszonyka csak azt hitted...:)
7/7 anonim válasza:
Az italpultig leginkább. Onnan már képszakadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!