Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől olyan nagy szám ez a csajoknál ?
Inkább erre bukjanak, mint a drága tárgyakra.
Amúgy ez kb gazdag családot jelent és legalább valamennyire értelmes is.
Bárha azt nézzük lehet erre is csak azért buknak mint az értelmetlen drága dolgokra a tekintély miatt.
Mert valszeg okos. Én imádom az okosabb, intelligensebb férfiakat.
Az nagyon gáz, mikor a férfiak az autójukkal meg pénzükkel villognak. Hogy miért? Mert nincs nekik más, ezért. Aztán meg hisztiznek, hogy sok nő csak a pénzre bukik. Persze, mivel olyan nőket fogott meg a szegényes repertoárjával. Akkor mit vár?
Egyébként ez a srác egy kurizózum. A Harvard világszínvonalas egyetem, mi csak a filmekben találkozunk vele.
Na mi az, irigy vagy? Könnyebb egy autót megvenni, mint okosra "gyúrni" magad és bekerülni egy él-egyetemre, mi?
Tudják hogy sikeres, pénzes lesz, rengeteg kapcsolattal.
Egy jobb itthoni gimiből szinte mindenki tudja vinni Harvardhoz bőven az elvárt tanulmányi eredményt.
A Harvard felvételi bizottsága az egész személyiséget és életutat értékeli (holistic review), nem csak a tanulmányi teljesítményt. Ez azt jelenti, hogy a jelentkező eredményei mellett olyan tényezők is számítanak, mint a személyes esszék, ajánlólevelek, extracurriculáris tevékenységek és interjúk.
Nem kimondva meg a családi háttér, eleve jó család tudja erre a gyerekét felkészíteni. Kirakatnak meg vannak esélyegyenlőségi programok...
#7 miért ne lennék? Persze ha olyan a személyiségük. Jaaa, hogy te csak a pénzt találod fontosnak, értem.
Elmondom neked, hogy én többet keresek jelenleg a páromnál, és a legkevésbé sem zavar. Tudod, ilyen nők is léteznek. Csak velük nem találkozol, mert ők nek ugranak az autódra meg a pénztárcádra, így nem is találkozol velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!