Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzó a kockahas egy nőn?
Figyelt kérdés
Ismertek ilyen nőt? Fogtátok már meg a hasát? Ő büszke rá?aug. 15. 08:25
1/14 anonim válasza:
Személy szerint nekem nem. Hiányzik belőle a nőiesség. Legalábbis én így érzem..
3/14 anonim válasza:
Hát amikor már az összes kocka látszik az általában olyan alacsony testzsírral párosul, hogy ha edzett is a nő már eres a keze, arca is férfiasabb tőle, így a has hiába tetszene, ha összességében viszont már több negatív hatása van mint pozitív.
Inkább nálam ez az arany középút, ahol még a kockák külön nem látszanak,mert van rajta egy kis zsírréteg, de már megvan ez a szép forma: [link]
Mint teljesítmény persze respect ha eljut valaki arra az alacsony testzsírra, büszke lehet rá, és igen ismerek ilyet, de a hasát mondjuk nem taperáltam, mert haverom nővére. De ettől még nekem a hozzá társuló egyéb testi változások nem jönnek be, így az arany középút, legyen sportos, de fedje némi testzsír :) 34/F
5/14 anonim válasza:
Nem vonzó, mert számomra férfias. Legyen egy pici formás poci.
8/14 anonim válasza:
Inkább ne legyen kocka, legyen nőiesen szép kerek , sima.
9/14 anonim válasza:
Jobb szeretem, ha van mit fogni, ha meg ilyen kigyúrt kockás, na az már számomra taszító.
10/14 anonim válasza:
A lapos, sportos női has igen, de a szálkás, kocka meg nem. Egy nő nőies legyen, ne pedig valami elb.szott férfitestű travi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!