Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normális,ha szex közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális,ha szex közben arra gondolok,milyen jó lenne egy nagy adag paprikáskrumpli debrecenivel,friss puha kenyérrel?

Figyelt kérdés

aug. 15. 07:59
1 2
 11/13 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nem, nem normális. Szex közben pacalpörköltre vagy köteles gondolni.
aug. 16. 16:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Ugye mivel dopamin is felszabadul szex közben ezért elképzelhetőnek tartom, hogy a szomjúság, éhség jelzésért felelős agyi területek aktiválódhatnak közben mert nekem is volt már pl kifejezett intenzív szomjúságérzetem maszturbálás közben is. De szívesen meghallgatom ha ennek van valakinek valami magyarázata. 23N
aug. 18. 23:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem csak viccelt a kérdező. A maszti közbeni szomjúságra meg nincs elfogadott orvosi magyarázat. Biztos csak megszomjaztál spontán. 🙂
aug. 20. 13:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!