Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az anál szeretete a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anál szeretete a férfiak részéről arról szól, hogy minden lyukat meg akarnak kapni egy nőn?

Figyelt kérdés

aug. 13. 06:33
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
9%

Csúsztatsz🤔😉

Azért mert valaki szereti popsiba IS, az nem azt jelenti hogy a puncit nem szereti.. Sőt!🥰

A rákényszeritéssel természetesen eggyetértek!👍

Csak közös akarat esetén okoz örömöt !

aug. 14. 10:49
 22/31 anonim ***** válasza:
55%

Azért csúsztattam, mert az előző válaszadó is csúsztatott :)

Azt írtad flegmán, hogy nem irigyled a párját csak csupán azért, mert nem akarja fenékbe. Pedig sok nő van, aki ennek kifejezetten örülne. Meg ne ebből vonj már le következtetéseket, hogy ő nem akarja az anált... Te megteheted, de én nem. :D szánalmas.

Férfi vagy?

aug. 14. 15:06
 23/31 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy mi a szánalmas ebben?!

Az anális szex a szexkultúra része. Lehet szeretni lehet nem szeretni, erőltetni nyilván nem opció! De akinél már ez “kiveri a biztosítékot “ az számomra érthetetlen.

Igen!

Te nő vagy ?😉

aug. 14. 18:29
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

...

Nem a nézeteidet kellett elmagyarázni, mert rohadtul nem érdekel. Ha rendelkeznél értő olvasással, láthattad volna, hogy a szánalmas jelzőt arra értettem, míg te csúsztatsz, addig másokat megszólsz ezért.

Elég egyértelmű, hogy nő vagyok 😄

aug. 14. 21:44
 25/31 anonim ***** válasza:
9%
Ritka gusztustalan válasz volt de az eddigi hozzászólásaid mind hasonló hangnemben történtek. Maradjunk annyiban hogy ne reklámozd hogy nő vagy mert nem vagy a nemed büszkesége! Amúgy hidd el hogy a te véleményedet én is pont ………
aug. 14. 22:51
 26/31 anonim ***** válasza:
82%

#25 éééés már megint csúsztatsz :D

Én viszont csak annyit tudok írni, hogy csak egy tipikus férfi vagy.

Na pápá!

aug. 14. 23:09
 27/31 anonim ***** válasza:

Ne égesd magad tovább!!

Az viszont szerencse hogy a nők nagyrésze nem olyan mint te!

aug. 14. 23:33
 28/31 anonim ***** válasza:
83%

Égetés? :D te vagy az, aki a saját hibáját máson veri le. Tulajdonképpen most is azt csinálod.

Tényleg tipikus férfi vagy, persze elnézést kérek mindazon férfiaktól, akik a szintedet meghaladják. Mert vannak normális férfiak is a világon szerencsére.

aug. 15. 00:38
 29/31 anonim ***** válasza:

Milyen hibáról beszélsz ?? Húú … gondolom egyedül élsz mert hogy senki nem marad meg melletted az tuti🙈😂

De vedd úgy hogy elegánsan elengedtem a dolgot mert a mondataid mindenféle tényszerűséget nélkülöznek!

aug. 15. 07:52
 30/31 anonim ***** válasza:

Hát ha szerinted az nem hiba, hogy másokat vádolsz olyan hibával, amit magad is elkövetsz (elég sok válaszomban leírtam, nyilván felületesen olvastad el), akkor gratulálok. Te vagy a férfinem királya.

Szerintem is hagyjuk abba.

aug. 15. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!