Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anál szeretete a férfiak részéről arról szól, hogy minden lyukat meg akarnak kapni egy nőn?
Csúsztatsz🤔😉
Azért mert valaki szereti popsiba IS, az nem azt jelenti hogy a puncit nem szereti.. Sőt!🥰
A rákényszeritéssel természetesen eggyetértek!👍
Csak közös akarat esetén okoz örömöt !
Azért csúsztattam, mert az előző válaszadó is csúsztatott :)
Azt írtad flegmán, hogy nem irigyled a párját csak csupán azért, mert nem akarja fenékbe. Pedig sok nő van, aki ennek kifejezetten örülne. Meg ne ebből vonj már le következtetéseket, hogy ő nem akarja az anált... Te megteheted, de én nem. :D szánalmas.
Férfi vagy?
Nem tudom hogy mi a szánalmas ebben?!
Az anális szex a szexkultúra része. Lehet szeretni lehet nem szeretni, erőltetni nyilván nem opció! De akinél már ez “kiveri a biztosítékot “ az számomra érthetetlen.
Igen!
Te nő vagy ?😉
...
Nem a nézeteidet kellett elmagyarázni, mert rohadtul nem érdekel. Ha rendelkeznél értő olvasással, láthattad volna, hogy a szánalmas jelzőt arra értettem, míg te csúsztatsz, addig másokat megszólsz ezért.
Elég egyértelmű, hogy nő vagyok 😄
#25 éééés már megint csúsztatsz :D
Én viszont csak annyit tudok írni, hogy csak egy tipikus férfi vagy.
Na pápá!
Ne égesd magad tovább!!
Az viszont szerencse hogy a nők nagyrésze nem olyan mint te!
Égetés? :D te vagy az, aki a saját hibáját máson veri le. Tulajdonképpen most is azt csinálod.
Tényleg tipikus férfi vagy, persze elnézést kérek mindazon férfiaktól, akik a szintedet meghaladják. Mert vannak normális férfiak is a világon szerencsére.
Milyen hibáról beszélsz ?? Húú … gondolom egyedül élsz mert hogy senki nem marad meg melletted az tuti🙈😂
De vedd úgy hogy elegánsan elengedtem a dolgot mert a mondataid mindenféle tényszerűséget nélkülöznek!
Hát ha szerinted az nem hiba, hogy másokat vádolsz olyan hibával, amit magad is elkövetsz (elég sok válaszomban leírtam, nyilván felületesen olvastad el), akkor gratulálok. Te vagy a férfinem királya.
Szerintem is hagyjuk abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!