Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi volt a leghosszabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi volt a leghosszabb idő, ami eltelt két szex között?

Figyelt kérdés
23-26 évesek vagyunk. Távkapcsolatban kezdtük, most már heti rendszereséggel több napot is együtt töltünk, amitől azt vártam hogy több szex lesz, de tévedtem. Természetesen beszéltünk róla és türelmet kért, mert magával kell rendeznie a dolgokat és nincs velem semmi baj, de érdekelne ti mennyit voltatok szex nélkül és meddig várnátok rá? Két kezem összeteszem ha havi 1 szex van, ilyen fiatalon azt gondoltam többet fogok szexelni párkapcsolatban :D

aug. 13. 00:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Keresi a megoldást és dolgozik rajta. Látszik. Örülök hogy jobban vagy a PCOS után, nála szerintem közre játszik ez a dolog, de biztos hogy van más is.
aug. 13. 13:18
 12/14 anonim ***** válasza:
11. Megertem, nem rosszbol írtam. Lehet kisebb eleve a libidoja így meg nincs. Sportol? Vitaminokat szed? Maca gyökér?
aug. 13. 14:05
 13/14 A kérdező kommentje:

Semmi gond, tudom hogy nem rossz szándék vezérelt :)

Vitaminokat szed, sportolni is elkezdett. Én a maca gyökérről nem hallottam, de majd megkérdezem tőle, hogy ismeri e. Köszi a tippet

aug. 13. 14:15
 14/14 anonim ***** válasza:
13. Szívesen, emellett ajánlom mindennapjait neki a Barátcserjét, Myo inozitolt. Kapszula és por is jó belőle. :)
aug. 13. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!