Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi volt a leghosszabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi volt a leghosszabb idő, ami eltelt két szex között?

Figyelt kérdés
23-26 évesek vagyunk. Távkapcsolatban kezdtük, most már heti rendszereséggel több napot is együtt töltünk, amitől azt vártam hogy több szex lesz, de tévedtem. Természetesen beszéltünk róla és türelmet kért, mert magával kell rendeznie a dolgokat és nincs velem semmi baj, de érdekelne ti mennyit voltatok szex nélkül és meddig várnátok rá? Két kezem összeteszem ha havi 1 szex van, ilyen fiatalon azt gondoltam többet fogok szexelni párkapcsolatban :D

aug. 13. 00:45
1 2
 1/14 anonim válasza:
72%
Havi egy :/ 30-as korosztály
aug. 13. 01:22
 2/14 NemFogodKitalálni ***** válasza:
77%

“és türelmet kért, mert kell rendeznie a dolgokat és nincs velem semmi baj”. Mármint milyen dolgokat? Lehet nekem van ilyen hülye felfogásom, de akit szeretek, azt kívánom is. Főleg, ha előtte távkapcsolat volt, és most végre több időt tudunk együtt tölteni. Biztos nem havi 1 alkalom a normális…

27N

aug. 13. 06:59
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

Távkapcsolatban élünk, mikor itthon van naponta többször van szex. Munkahely váltás miatt 3hetet itthon volt a tavasszal, akkor is minden nap volt. 40es korosztály vagyunk.

Ilyen fiatalon nem normális a havi 1. Milyen gondjai vannak?

aug. 13. 08:23
 4/14 anonim ***** válasza:
82%

Távkapcsolat, mi is hetente vagyunk együtt. Betegség miatt volt több hét, részemről. 😔

De én naponta kívánom őt. Ő inkább minden második nap, vagy naponta.

24/N

aug. 13. 08:30
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
kb egy hét.
aug. 13. 08:31
 6/14 anonim ***** válasza:
54%

8 éve volt az utolsó szex és nem is lesz több.

50F

aug. 13. 08:43
 7/14 A kérdező kommentje:
Évek óta küzd az arcán lévő pattanásokkal meg hegekkel, de amikor összejöttünk, akkor is ilyen volt. Engem nem zavar, őt zavarja. A másik, ami miatt türelmes vagyok az a PCOS tünetei miatt van. Hónapok óta küzd, én mindenben támogatom, de mivel a ritka szex már évek óta tart, így egyre nehezebb.
aug. 13. 09:12
 8/14 anonim ***** válasza:
55%

Távkapcsolat. Könnyű a szakítás🤣

Távkapcsolataimban alig vártuk a találkozást és egyből egymásnak estünk!

aug. 13. 10:06
 9/14 A kérdező kommentje:
Már vártam a szakításos hozzászolást. Igen, az első 2-3 évünkben nekünk is így volt, de már túl vagyunk az 5. éven. Szóval közel sem olyan egyszerű csak úgy szakítani mert nincs szex. Másom épült a kapcsolat, de ettől függetlenül nem lehet mellette elmenni, mert szerves része. Ezért is vagyok kíváncsi, ki mennyi ideig tartotta magát a masikért ezen a téren.
aug. 13. 10:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

7. PCOS-em volt, sosem volt alacsony libidóm. Ott lesz más is. Ha ő nem akar változtatni magán (támogatni kell, persze) akkor sosem fog. Nem keres megoldást, ha a kapcsolat intim része nem javul.

Üdv, egy jobban lévő pcos-es

aug. 13. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!