Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hisztiznek mindenen az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hisztiznek mindenen az emberek?

Figyelt kérdés
Miért mindig baj a szexuális élet, bármilyen formában történik? Baj ha valaki 13 évesen veszti el, baj ha valaki egyéjszakáson veszti el, de az is baj, ha valaki házasságig megőrzi. Azt meg már inkább nem is említeném hogy mekkora baj ha valaki egész életében nem csinálja... De akkor mégis mi a jó?
2024. aug. 13. 00:11
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Ez nem hiszti! Ettől vagyunk különbek mint a másik! Mindenkinek van egy elképzelése, amit tiszteletben kell tartani. Egyébként megoldás, hogy mindenki a saját házatályán rendezkedjen, s akkor nincs gond!
2024. aug. 13. 00:17
 2/4 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem csak te hisztizel. Egyébként minden úgy jó ahogy van! 👍
2024. aug. 13. 07:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Az hisztizik aki nem szexel! Ha ki lenne elégítve akkor nem csámcsogna másokon! Figyeld meg! Csakis az életképtelen szarok pörögnek ilyeneken!
2024. aug. 13. 10:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmi se jó, mindenbe beleköt a sok paraszt, ha akar. Főleg Magyarországon nemzeti sport a másikkal való foglalkozás, kibeszélés stb. Tudom, elcsépelt de le kell sz@rni, én már csak röhögökna sok élettelen, komplexusos alakon.
2024. aug. 13. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!