Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 10-ből hányan engedik az anált?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10-ből hányan engedik az anált?

Figyelt kérdés
aug. 12. 16:20
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Ha 10 olyan nőt kérdezel aki engedi akkor 10.

Egyébként a punci való a szexre nem a fenék.

aug. 12. 16:29
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Arra való vagy sem, azért análisan is jó 🤷‍♀️
aug. 12. 16:45
 3/9 anonim ***** válasza:
39%
10 fogorvosból 9
aug. 12. 16:49
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Nem lehet több 10%-nál, aki engedi.
aug. 12. 17:29
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Itt a Gyk.-n úgy látom, hogy minden magyar megengedi.
aug. 12. 17:57
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

A viszony elején engedékenyebbek a nők, több extra élménybe bennne vannak, majd idővel alábbhagy a lelkesedésük, illetve megmutakozik valódi személyiségük, vágyaik. Az én tapasztalatom 40-50 partner után, 10-ből 2-4 hagyja az anált, ezek közül 1 valóban kedveli és hosszútávon is élvezi. Elmesélés alapján, utóbbiak önkielégítésnél is alkalmazzák néha. Ezen nőkből kettőt feleségül is vettem, kettővel hosszabb viszonyban voltam. Nem mintha az anál élvezete feltétel lenne részemről, ám ezen nők alapból szexkedvelők és elég perverzek voltak az én igényeimnek. Nekem pedig nagy az étvágyam. Ez a partnerek számából is látható. Pedig mindig tartós viszonyt keresek, ám nem mindig alakul úgy.

52F

aug. 12. 19:44
 7/9 anonim ***** válasza:
78%

Gyakoris válaszok alapján legalább a fele, de annak a fele is csak a párja miatt kényszeríti magára.

Én egyetlen olyan nőt ismerek személyesen aki szereti és élvezi az anált, a saját elmondása alapján, voltak olyan pasijai akikkel előbb csinálta úgy, mint rendesen. Középiskolai osztálytársam volt.

Én soha nem engedtem senkinek és nem is kívánok ezen változtatni. Olyannal nem is lennék kapcsolatban aki ezzel nyaggat folyton. Aki annyira akarja dugassa magát seggbe, de engem hagyjon békén.

aug. 12. 20:33
 8/9 anonim ***** válasza:

7-es! Te inkább soha ne ismerkedj!!

Minden csajom szerette és kérte, tény hogy néhánynak fogalma sem volt róla, még a punciját sem ismerte...

aug. 13. 10:19
 9/9 anonim ***** válasza:
8. Szerintem azt csinálok amihez kedvem van. Minek ismerkednék? Nem szorulok rá, férjnél vagyok, és mi a normális szexet szeretjük.:)
aug. 13. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!