Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy makk okozhat korai magömlést ? voltam több növel is de valahogy nem tudom visszatartanni
Figyelt kérdés
méretem sem kirivó 17.3cm hosszu farok 4.8-4.9 cm széles makk 5.5cm szélesaug. 12. 15:43
2/9 anonim válasza:
Túlérzékeny a makkod. De nem mindegy? Akár a kisujjaddal is el tudsz élveztetni egy nőt, nemzésen kívül semmi szükség nincs rá.
3/9 anonim válasza:
Ne húzd le teljesen a bőrt, vagy hagyd rajta
Én pl úgy élvezem jobban
4/9 anonim válasza:
Ez már egy nagyobb vastagabb farokmeret
5/9 NemFogodKitalálni válasza:
Párom farka is ekkora, ugyan úgy nagy makkal. Első menetben bírja kb 20-25 percet. Ez nem függ a makk méretétől…
6/9 anonim válasza:
Enyémnek is nagy a makkja, néha még pont hátrány is neki picit, mert jobban kidorzsolodik. Amúgy meg a legjobb a nagymakku fasz
7/9 anonim válasza:
6
Kivéve ha nem gombapöcs
Kicsi törzs de nagy makk
8/9 anonim válasza:
Erre mondják, hogy gyorstüzelö. Ez független a makk méretétöl.
9/9 A kérdező kommentje:
Azt hittem hogy azért mert túl nagy ingert kap a makk ,
aug. 12. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!