Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak ezen az oldalon sugar babyk vagy ezek mind csak unatkozó kamus férfiak?
Figyelt kérdés
aug. 12. 08:02
11/12 anonim válasza:
Írtam, meglátjuk reagálsz-e vagy esetleg Te egyike vagy azoknak a kevés lánynak akivel már beszéltem. Legnagyobb probléma hogy a legtöbben az utolsó pillanatban mondják le :)
12/12 anonim válasza:
Vannak olyan lányok, akik sugar babynek állítják be magukat, de valójában mindegyik komolytalan. Több lány is volt innen az oldalról akivel találkoztam. A leghosszabb ilyen kapcsolatom fél évig tartott, de teljesen passzív volt a lány, így elköszöntem tőle.
Aztán volt olyan, hogy a lány írt rám az egyik válaszom alapján, hogy támogatót keresne. Tehát nem is én kezdeményeztem. Ennek ellenére a második találkozóra már b.szott eljönni. Aztán három találkozót összehoztunk nagynehezen az én rugalmasságomnak, és türelmemnek köszönhetően, majd eltűnt valami süket kifogással. Pedig egy városban éltünk.
És volt számtalan olyan is akivel el sem jutottunk találkozóig. Vagy azért mert túl messze volt, vagy azért mert teljesen komolytalan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!