Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet P@na illata egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet P@na illata egy chipsnek Ti is éreztétekmár ilyennek?

Figyelt kérdés

Vak vagyok, sok esetben ha lemegyek a boltba vásáárolni, vagyok olyan hülye, hogy a polcokat finoman taperolom a kezemmel és ha érzem, hogy ismerős nagyjából tudom mi, akkor berakom a kosárba. Most, egy zacskó chipset ismertem fel és tettem a kosaramba.

Kibontottam, hát gyerekek annyira egyértelműen p@na szaga van, hogy el nem tudjátok képzelni. :D Valószínű chillis lehet mert enyhén csípős, de hát az illata... Egyébként nem rossz...

2024. aug. 10. 21:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ügyes vak vagy, hogy így gépelsz, elolvasod a válaszokat és még fényképezni is tudsz 😅
2024. aug. 10. 22:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Sosem értettem hogy egy elvileg felnőtt ember miért nem képes leírni normálisan hogy pina? Miért kell bohóckodni? Mint valami szende szűz apáca írta volna a kérdést
2024. aug. 10. 22:18
 13/16 A kérdező kommentje:
Azért kisfiam mert ha kiírod a program ami vizsgálja a kérdéseket letilt. :D Ez 20 éve is így volt most is így van. :D
2024. aug. 10. 22:22
 14/16 anonim ***** válasza:
37%
Én még itt vagyok
2024. aug. 10. 22:35
 15/16 anonim ***** válasza:
2024. aug. 10. 22:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem joghurtos ízesítés esetén lehet hasonló illata, mert a vagina tejsavbaktériumokat is termel. Lactobacillusok.

Legalább jobban fog fogyni az ilyen termék, a férfiakat a nőkre emlékezteti.

2024. aug. 14. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!