Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ki szoktátok verni amiatt, hogy a szexet a párotokkal tovább bírjátok?
Figyelt kérdés
Szóval csak praktikusságból. Aki gyorstüzelő, annak jó ötlet ez, hogy bírja a szexet 1 percnél tovább?aug. 10. 14:47
2/6 anonim válasza:
Voltam gyorstüzelő, de akkor sem csináltam. Inkább sok előjáték után egy gyors menet, aztán kis pihi után egy hosszabb második. De most már kellően összeszoktunk, tudom kontrollálni magam.
4/6 anonim válasza:
Nem
Amúgy se vagyok korai magömléses. Bár most párom sincs, de ez nem is volt kérdés
5/6 anonim válasza:
Igen, pedig már több éve együtt vagyunk. De van, hogy 1-2 hétig nincs szex, és mikor számítok rá, hogy lesz végre, akkor ürítek előtte délután, mert másképp 5 lökés után durr, nagyon felgyűl a cucc olyankor. És nekem nem áll fel második menetre. De ha délután kiverem, akkor estig feláll megint.
6/6 Asderman:- válasza:
Egyszer kipróbáltam és be is vált, a probléma ott volt hogy második menetnél alig tudtam elélvezni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!