Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ki szoktátok verni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ki szoktátok verni amiatt, hogy a szexet a párotokkal tovább bírjátok?

Figyelt kérdés
Szóval csak praktikusságból. Aki gyorstüzelő, annak jó ötlet ez, hogy bírja a szexet 1 percnél tovább?
aug. 10. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem
aug. 10. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Voltam gyorstüzelő, de akkor sem csináltam. Inkább sok előjáték után egy gyors menet, aztán kis pihi után egy hosszabb második. De most már kellően összeszoktunk, tudom kontrollálni magam.
aug. 10. 14:59
 3/6 Noren1989 ***** válasza:
37%
Peeeeeeersze
aug. 10. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem

Amúgy se vagyok korai magömléses. Bár most párom sincs, de ez nem is volt kérdés

aug. 10. 17:44
 5/6 anonim ***** válasza:
70%
Igen, pedig már több éve együtt vagyunk. De van, hogy 1-2 hétig nincs szex, és mikor számítok rá, hogy lesz végre, akkor ürítek előtte délután, mert másképp 5 lökés után durr, nagyon felgyűl a cucc olyankor. És nekem nem áll fel második menetre. De ha délután kiverem, akkor estig feláll megint.
aug. 10. 22:38
 6/6 Asderman:- ***** válasza:
100%
Egyszer kipróbáltam és be is vált, a probléma ott volt hogy második menetnél alig tudtam elélvezni :D
aug. 10. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!