Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szia
A csoportosban egyedüli lány voltál? Nem bántad meg?
Mivel hetero kategóriába tetted fel a kérdést, így biszexként már nincs kedvem mesélni. Persze, voltak heteró élményeink is, de az extrém kifejezés mindenkinél mást takar, hiszen máshol vannak a határok. Arról nem is beszélve, a legjobb élmény nem feltétlenül a legextrémebb.
A legkülönlegesebbre sikerült élmény az volt, amikor nejem is, én is leegyeztettük az időpontot egy párral nálunk, első találkára. Miután megérkezett a nagyon szimpatikus páros, csengettek. Kiderült, nejem is, én is más más párral egyeztettük le ugyanazt az időpontot, miközben megvoltunk győződve, hogy ugyanazokról van szó. Végül jól sült el, mivel életünk első hatosát éltük meg. ;) Egyik párral alakult mindez tartósabbá.
Egy párral, egy sráccal és egy lánnyal volt több évig tartó viszonyunk, ezen bartáságok alatt elég sok élményt szereztünk, vagyis sok minden kipróbáltunk. Nehéz lenne kiválasztani a lekellemesebbet. Számomra a legextrémebb és igen izgalmas élmény az volt, amikor a lányok, minket fiúkat egymással "szembe" fektettek lábainkat egymás lábain áttéve, vagyis ágyékunkkal egymás felé. Egy dupla végű dildót betoltak nekünk prosztataizgatásnak, majd meglovagoltak minket.
Nem tudom mennyire számít extrémnek,nekem az volt.
Nyár elején voltam Olaszországban nyaralni. Egy koktélozoban egy helyi baráti társaság odajött,egy itallal, hogy szívesen látnának a társaságukban. Átültetem hozzájuk. Aztán később felmentunk az egyik olasz srác lakására. 1-2 óra múlva már csak 2 srác és én maradtam ott. Csókolózás egyikkel, aztán másikkal és hagytam, hogy levetkőztessenek. Órákon át szexeltünk együtt kis pihenésekkel,lassú popsi tágìtással a dupla behatoláshoz. Nagyon kedvesek, figyelmesek voltak. Sosem volt ez előtt bennem egyszerre két farok. De nagyon tetszett mind a két srác, nagyon izgatott a helyzet. Élveztem. A következő 2 napban már vissza sem mentem a szállásomra, majd csak a cuccaimert. A két sráccal mentem programokra és abban a két napban még kétszer szexeltünk így hármasban, meg volt amikor csak az egyikkel vagy csak a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!